Kocaeli Valiliği, Çayırova'da Gönüllere dokundu

Dünya 07.01.2024 - 18:37, Güncelleme: 07.01.2024 - 18:37 4374+ kez okundu.
 

Kocaeli Valiliği, Çayırova'da Gönüllere dokundu

Kocaeli Valiliği, Çayırova'da Gönüllere dokundu
Vali Seddar Yavuz’un Gönülden Gönüle Projesi ile devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönül köprüleri kurulmaya devam ediliyor. İlimiz genelinde yapılan hane ziyaretlerini bugün Çayırova ilçemizde gerçekleştiren Vali Yardımcı Mustafa Ayhan’ın eşi Sevilay Ayhan,Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi, ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinledi. Ziyaretleri sırasında rastladığıvatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcı Mustafa Ayhan’ın eşi Sevilay Ayhan,çocuklara da hediyeler vererek sevinçlerine ortak oldu.
Kocaeli Valiliği, Çayırova'da Gönüllere dokundu

Vali Seddar Yavuz’un Gönülden Gönüle Projesi ile devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönül köprüleri kurulmaya devam ediliyor.

İlimiz genelinde yapılan hane ziyaretlerini bugün Çayırova ilçemizde gerçekleştiren Vali Yardımcı Mustafa Ayhan’ın eşi Sevilay Ayhan,Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi, ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinledi.

Ziyaretleri sırasında rastladığıvatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcı Mustafa Ayhan’ın eşi Sevilay Ayhan,çocuklara da hediyeler vererek sevinçlerine ortak oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.