Mezunlar Buluşması GTÜ Ailesini bir araya getirdi

Eğitim 18.09.2023 - 12:35, Güncelleme: 18.09.2023 - 18:06 14232+ kez okundu.
 

Mezunlar Buluşması GTÜ Ailesini bir araya getirdi

GTÜ, mezunları ile yılın ikinci buluşmasını kampüsün doğal güzelliği içinde gerçekleştirdi. Mezunlar Buluşması’na GTÜ mezunlarından
 Bakan Yardımcıları Prof. Dr. Lutfihak Alpkan ve  Osman Boyraz'da katıldı. Kurum kültürünü kuşaktan kuşağa aktarmak, mezun-öğrenci etkileşimini arttırmak, mezunların GTÜ ile bağlarını güçlendirmek için her yıl en az iki defa mezunları ile bir araya gelmeyi hedefleyen Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ)’n de yılın ikinci buluşması gerçekleştirildi. Mezunlar buluşmasına GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, GTÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Işıl Kurnaz, Prof. Dr. Mahmut Durmuş, Prof. Dr. Hasari Çelebi, mezunlar ve mezunların aileleri, öğrenciler, GTÜ akademik ve idari personeli, katıldı. İlk ayağı GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan “Mezunlar Buluşması”  Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar'ın konuşması ile başladı. Üniversitelerin mezunları ile bir araya gelmesinin öneminden bahseden GTÜ Rektörü bu kültürün önümüzdeki dönemde yapılacak olan birçok buluşma ile GTÜ' de yer edineceğini belirtti. Üniversite bünyesinde kurulan Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü’nün mezunlarla etkileşimi ileri bir aşamaya ulaştırması için çaba sarf edeceklerini ifadelerine ekledi. GTÜ Rektörü GTÜ'nün genç bir üniversite olmasına rağmen eğitim ve araştırmada güçlü, dünyada tanınır ve uluslararası normlara sahip niteliğe sahip bir üniversite olduğunu vurguladı. Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar; “Üniversitemiz Türkiye’deki en önemli projelerde lider konumda. Biz dünyanın hiçbir üniversitesinden geride değiliz. Üniversitelerin üçayağını oluşturan akademik kadrosu, öğrenci ve mezunlarının birlikteliğini önemsiyoruz. Birlikteliğimiz, öğrencilerimizin motivasyonu, üniversitenin eksikliklerinin giderilmesi, iş birlikteliklerinin genişletilmesi ve sürekliliğinin devamı açısından önemli. Birlikteliğimizi güçlendirmek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Çok sayıda mezunumuz bizlere maddi manevi desteğini sürekli sağlıyor bu desteğin daha da artacağını düşünüyoruz.” dedi. Konuşmanın ardından GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Durmuş üniversitenin mevcut durumunu değerlendirdiği sunumunu gerçekleştirerek katılımcıları bilgilendirdi. Buradaki tören 25 yılını dolduran GTÜ mezunlarına yapılan plaket takdimi ile sonlandırıldı. Mezunlar Buluşması’nın ikinci kısmı kampüsün piknik alanlarında ikramların yapılması ile devam etti. Burada mezunlar arasında olan T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak ALPKAN, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman BOYRAZ başta olmak üzere farklı fakülte ve bölümlerden mezunlar konuşmalarında GTÜ'lü olmanın gurur ve mutluluğunu paylaştılar. Etkinliğe katılan mezunlar, yapılan ikramlar eşliğinde birbirleri ve hocaları ile bol bol sohbet ederek yaptıkları kampüs turları ile de yeşil kampüsün tadını aileleriyle birlikte doyasıya çıkardılar. 
GTÜ, mezunları ile yılın ikinci buluşmasını kampüsün doğal güzelliği içinde gerçekleştirdi. Mezunlar Buluşması’na GTÜ mezunlarından

 Bakan Yardımcıları Prof. Dr. Lutfihak Alpkan ve  Osman Boyraz'da katıldı. Kurum kültürünü kuşaktan kuşağa aktarmak, mezun-öğrenci etkileşimini arttırmak, mezunların GTÜ ile bağlarını güçlendirmek için her yıl en az iki defa mezunları ile bir araya gelmeyi hedefleyen Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ)’n de yılın ikinci buluşması gerçekleştirildi. Mezunlar buluşmasına GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, GTÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Işıl Kurnaz, Prof. Dr. Mahmut Durmuş, Prof. Dr. Hasari Çelebi, mezunlar ve mezunların aileleri, öğrenciler, GTÜ akademik ve idari personeli, katıldı.

İlk ayağı GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan “Mezunlar Buluşması”  Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar'ın konuşması ile başladı. Üniversitelerin mezunları ile bir araya gelmesinin öneminden bahseden GTÜ Rektörü bu kültürün önümüzdeki dönemde yapılacak olan birçok buluşma ile GTÜ' de yer edineceğini belirtti. Üniversite bünyesinde kurulan Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü’nün mezunlarla etkileşimi ileri bir aşamaya ulaştırması için çaba sarf edeceklerini ifadelerine ekledi.

GTÜ Rektörü GTÜ'nün genç bir üniversite olmasına rağmen eğitim ve araştırmada güçlü, dünyada tanınır ve uluslararası normlara sahip niteliğe sahip bir üniversite olduğunu vurguladı. Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar; “Üniversitemiz Türkiye’deki en önemli projelerde lider konumda. Biz dünyanın hiçbir üniversitesinden geride değiliz.

Üniversitelerin üçayağını oluşturan akademik kadrosu, öğrenci ve mezunlarının birlikteliğini önemsiyoruz. Birlikteliğimiz, öğrencilerimizin motivasyonu, üniversitenin eksikliklerinin giderilmesi, iş birlikteliklerinin genişletilmesi ve sürekliliğinin devamı açısından önemli. Birlikteliğimizi güçlendirmek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Çok sayıda mezunumuz bizlere maddi manevi desteğini sürekli sağlıyor bu desteğin daha da artacağını düşünüyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Durmuş üniversitenin mevcut durumunu değerlendirdiği sunumunu gerçekleştirerek katılımcıları bilgilendirdi. Buradaki tören 25 yılını dolduran GTÜ mezunlarına yapılan plaket takdimi ile sonlandırıldı.

Mezunlar Buluşması’nın ikinci kısmı kampüsün piknik alanlarında ikramların yapılması ile devam etti. Burada mezunlar arasında olan T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak ALPKAN, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman BOYRAZ başta olmak üzere farklı fakülte ve bölümlerden mezunlar konuşmalarında GTÜ'lü olmanın gurur ve mutluluğunu paylaştılar.

Etkinliğe katılan mezunlar, yapılan ikramlar eşliğinde birbirleri ve hocaları ile bol bol sohbet ederek yaptıkları kampüs turları ile de yeşil kampüsün tadını aileleriyle birlikte doyasıya çıkardılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.