Platform başkanı İsmail Sami; Bazı Projeleri adaylara sunuyoruz

Siyaset 05.03.2024 - 15:19, Güncelleme: 05.03.2024 - 15:26 2016+ kez okundu.
 

Platform başkanı İsmail Sami; Bazı Projeleri adaylara sunuyoruz

Dilovası Sivil Toplum Platformu, ilçenin tüm siyasi parti belediye başkan adaylarını ağırlayarak, ilçenin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla bir araya geldi.
Platform başkanı İsmail Sami, "Adaylarımızla birlikte ilçemizin geleceği için hareket edip, ilçe menfaatlerini tartışıyor ve projeler hakkında bilgi paylaşıyoruz. Daha önce büyükşehir belediyesiyle üzerinde çalıştığımız bazı projeleri de adaylara sunuyoruz. İsteklerimizi, temennilerimizi ve yapılması gereken projeleri ele alıyoruz. Dilovası hepimizin diyor ve yöneticilerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte daha iyi bir ilçe için mücadele etmemiz gerektiğini vurguluyoruz. Bu toplantılarla, ortak akıl ve dayanışma ruhunu ön plana çıkararak, ilçemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirme yolunda adımlar atıyoruz. Platform bileşenlerimizin değerli dernek başkanlarına özellikle teşekkür ediyorum. Herkes, ailesinin ve çocuklarının zamanından fedakarlık ederek ilçenin yararına çalışıyor. Biz, bireysel değil toplumsal menfaatleri ön planda tutuyoruz. Toplumun faydasına olan her işte yer alacağımızı belirtir, tüm başkan adaylarına başarılar dilerim. Ayrıca, platform olarak katılımcıların fikirlerini ve önerilerini önemsiyor, bu süreçte toplumun tamamını kucaklayacak çözümler üretmeyi hedefliyoruz. İlçemizin daha yaşanabilir bir yer olması için herkesin katkı sağlaması gerektiğine inanıyoruz."
Dilovası Sivil Toplum Platformu, ilçenin tüm siyasi parti belediye başkan adaylarını ağırlayarak, ilçenin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla bir araya geldi.

Platform başkanı İsmail Sami, "Adaylarımızla birlikte ilçemizin geleceği için hareket edip, ilçe menfaatlerini tartışıyor ve projeler hakkında bilgi paylaşıyoruz. Daha önce büyükşehir belediyesiyle üzerinde çalıştığımız bazı projeleri de adaylara sunuyoruz. İsteklerimizi, temennilerimizi ve yapılması gereken projeleri ele alıyoruz. Dilovası hepimizin diyor ve yöneticilerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte daha iyi bir ilçe için mücadele etmemiz gerektiğini vurguluyoruz.

Bu toplantılarla, ortak akıl ve dayanışma ruhunu ön plana çıkararak, ilçemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirme yolunda adımlar atıyoruz. Platform bileşenlerimizin değerli dernek başkanlarına özellikle teşekkür ediyorum. Herkes, ailesinin ve çocuklarının zamanından fedakarlık ederek ilçenin yararına çalışıyor. Biz, bireysel değil toplumsal menfaatleri ön planda tutuyoruz. Toplumun faydasına olan her işte yer alacağımızı belirtir, tüm başkan adaylarına başarılar dilerim.

Ayrıca, platform olarak katılımcıların fikirlerini ve önerilerini önemsiyor, bu süreçte toplumun tamamını kucaklayacak çözümler üretmeyi hedefliyoruz. İlçemizin daha yaşanabilir bir yer olması için herkesin katkı sağlaması gerektiğine inanıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.