Muhtar Özay'dan eğitim camiasına ziyaret

Dünya 13.09.2023 - 21:50, Güncelleme: 13.09.2023 - 21:50 3239+ kez okundu.
 

Muhtar Özay'dan eğitim camiasına ziyaret

Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi mahallesinde ki okul müdürlerini ziyaret ederek başarılar diledi.
Diliskelesi’nin çalışkan ve sevilen muhtarlarından Mehmet Özay, 2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcı nedeniyle mahallesinde ki okulları ziyaret ederek yeni eğitim öğretim dönemi için başarılar diledi. Özay ilk ziyaretini İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’a yaparken daha sonra mahallesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve lise müdürlerini ziyaret etti. Ziyarette okulların ihtiyaç ve sorunları üzerine fikir alışverişinde bulunan Muhtar Özay ziyaretlerde yaptığı açıklama da “Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitimlerini alabilmeleri, eğitimcilerimizinde en iyi şekilde eğitimlerini verebilmeleri için üzerlerimize düşen her türlü çalışmada yanınızda olduğumuzu belirterek yeni eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi mahallesinde ki okul müdürlerini ziyaret ederek başarılar diledi.

Diliskelesi’nin çalışkan ve sevilen muhtarlarından Mehmet Özay, 2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcı nedeniyle mahallesinde ki okulları ziyaret ederek yeni eğitim öğretim dönemi için başarılar diledi. Özay ilk ziyaretini İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’a yaparken daha sonra mahallesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve lise müdürlerini ziyaret etti.

whatsapp-image-2023-09-12-at-18.42.15.jpeg

Ziyarette okulların ihtiyaç ve sorunları üzerine fikir alışverişinde bulunan Muhtar Özay ziyaretlerde yaptığı açıklama da “Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitimlerini alabilmeleri, eğitimcilerimizinde en iyi şekilde eğitimlerini verebilmeleri için üzerlerimize düşen her türlü çalışmada yanınızda olduğumuzu belirterek yeni eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-09-12-at-18.42.15-(1).jpegwhatsapp-image-2023-09-12-at-18.42.16.jpeg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.