Kar yağışı, Gebze ve Dilovası'nda da etkili oldu

Dünya 19.11.2023 - 22:04, Güncelleme: 19.11.2023 - 22:04 2982+ kez okundu.
 

Kar yağışı, Gebze ve Dilovası'nda da etkili oldu

Dün gece başlayan kar yağışı Kocaeli'de etkisini gösterirken sabah saatlerinde de Gebze ve Dilovası'nın yüksek kesimlerinde de etkili olmaya başladı.
Fırtına ve soğuk havanın etkili olduğu Kocaeli'de, dün akşam saatlerinde Kartepe'ye mevsimin ilk karı yağmasının ardından sabahın ilk saatlerinde Gebze ve Dilovası’nın yüksek kesimlerinde de kar yağışı etkili oldu.  Sabah başlayan kar yağışı Kuzey Marmara Otoyolunda da etkisini gösterirken, hazırlıksız yakalanan araç sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadılar. Hava sıcaklığının 6 derece ölçüldüğü Kocaeli’de sabah saatlerinden itibaren kentin yüksek kesimlerinde lapa lapa kar yağışı devam ederken, kar yağışının bugün de aralıklarla sürmesi bekleniyor. 
Dün gece başlayan kar yağışı Kocaeli'de etkisini gösterirken sabah saatlerinde de Gebze ve Dilovası'nın yüksek kesimlerinde de etkili olmaya başladı.

Fırtına ve soğuk havanın etkili olduğu Kocaeli'de, dün akşam saatlerinde Kartepe'ye mevsimin ilk karı yağmasının ardından sabahın ilk saatlerinde Gebze ve Dilovası’nın yüksek kesimlerinde de kar yağışı etkili oldu. 
Sabah başlayan kar yağışı Kuzey Marmara Otoyolunda da etkisini gösterirken, hazırlıksız yakalanan araç sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadılar.

Hava sıcaklığının 6 derece ölçüldüğü Kocaeli’de sabah saatlerinden itibaren kentin yüksek kesimlerinde lapa lapa kar yağışı devam ederken, kar yağışının bugün de aralıklarla sürmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.