Kahramanmaraş Pazarcık’a ‘Kocaeli Çarşısı’

Gündem 23.03.2023 - 13:11, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 2466+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş Pazarcık’a ‘Kocaeli Çarşısı’

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez, Darıca ve Dilovası Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Pazarcık’ta kurulacak olan
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez, Darıca ve Dilovası Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Pazarcık’ta kurulacak olan Kocaeli Çarşısı’ndaki çalışmaları inceledi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da yer aldığı incelemeler sonrasında Başkan Söğüt kısa da bir açıklama yaptı.                                                                                       30 KONTEYNIRDAN OLUŞACAK Pazarcık’ın depremin merkez üstü konumunda olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Kocaeli’nden üç belediye olarak; Körfez, Darıca ve Dilovası Belediyesi burada ilk günden bu yana çalışma yürütüyoruz. Depremde hasar gören dükkanlar ve iş yerleri ile alakalı da kuracağımız 30 konteynırdan oluşan Kocaeli Çarşısı’nda çalışmalar devam ediyor.                                                                             BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ Kocaeli Çarşısı içerisindeki konteynırlarda bölgemizde esnaflık yapan vatandaşlarımız iş yeri olarak çalışmalarını sürdürecek. Üç belediye ve bölgede bulunan Valimiz Seddar Yavuz ile birlikte buradaki vatandaşlarımızın alışverişlerini yapabileceği ortamı birlikte sağlıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez, Darıca ve Dilovası Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Pazarcık’ta kurulacak olan

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez, Darıca ve Dilovası Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Pazarcık’ta kurulacak olan Kocaeli Çarşısı’ndaki çalışmaları inceledi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da yer aldığı incelemeler sonrasında Başkan Söğüt kısa da bir açıklama yaptı.
                                     

                                                30 KONTEYNIRDAN OLUŞACAK

Pazarcık’ın depremin merkez üstü konumunda olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Kocaeli’nden üç belediye olarak; Körfez, Darıca ve Dilovası Belediyesi burada ilk günden bu yana çalışma yürütüyoruz. Depremde hasar gören dükkanlar ve iş yerleri ile alakalı da kuracağımız 30 konteynırdan oluşan Kocaeli Çarşısı’nda çalışmalar devam ediyor.
                                   

                                        BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ

Kocaeli Çarşısı içerisindeki konteynırlarda bölgemizde esnaflık yapan vatandaşlarımız iş yeri olarak çalışmalarını sürdürecek. Üç belediye ve bölgede bulunan Valimiz Seddar Yavuz ile birlikte buradaki vatandaşlarımızın alışverişlerini yapabileceği ortamı birlikte sağlıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.