Salı, 29 Eylül 2026 29.09.2026
16°C
USD 49,00
EUR 55,61
Altın 6.536
Benzin 80,80
Dizel 93,80

DİLOVASI AK KADINLAR “TERÖRSÜZ TÜRKİYE” İÇİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

EMRAH DURSUN (DİLOVASI) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda yaptığı, cadde, sokak ve hanelerin ay yıldızlı bayraklarla donatılması çağrısı'ndan sonra AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Burçin Taşdemir ve yönetimi, Dilovası'nın dört bir yanında vatandaşlara Türk bayrağı dağıtarak bu çağrıya destek verdi.

Çarşıdan caddelere kadar birçok noktada sahaya çıkan AK Kadınlar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek ay yıldızlı şanlı Türk bayraklarını takdim etti.

TERÖRE KARŞI DURUŞUMUZU KARARLILIKLA ORTAYA KOYDUK

Etkinlikle ilgili değerlendirme de bulunan AK Parti Dilovası  Kadın Kolları Başkanı Burçin Taşdemir, “AK Parti Dilovası ilçe Kadın Kolları olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin birliğini ve kardeşliğini hedef alan her türlü teröre karşı duruşumuzu bir kez daha kararlılıkla ortaya koyduk. Terörsüz bir Türkiye idealiyle sahadaydık; halkımıza Türk bayrağımızı takdim ettik.”

AY YILDIZIN GÖLGESİNDE BİR OLDUK DİRİ OLDUK

“Bu anlamlı etkinlikte gördük ki; her bir vatandaşımızın yüreği aynı heyecanla çarpıyor, dualarımız aynı hedefe yöneliyor: Güçlü, huzurlu ve terörden tamamen arınmış bir Türkiye. Ay yıldızlı bayrağımızı gururla taşıyan çocuklarımız, kadınlarımız ve gençlerimiz, bu ülkenin geleceğine olan inancımızı bir kez daha perçinledi. Biz kadınlar; anneliğimizle, emeğimizle, dualarımızla ve sahadaki duruşumuzla Türkiye Yüzyılı’nın inşasında en ön safta olmaya devam edeceğiz”   Göklerde dalgalanan şanlı bayrağımız; bağımsızlığımızın, şehitlerimizin emaneti ve milletimizin onurudur. Ay yıldızın gölgesinde bir olduk, diri olduk. Dilovası AK Parti Kadın Kolları olarak bu kutsal emanete sahip çıkmaya, her daim vatanımızın ve değerlerimizin bekçisi olmaya devam edeceğiz.Dedi.