Remziye Özpolat; herkesi Keyifli Vadi Restaurant'a bekliyoruz

Yapılan kahvaltılı basın toplantısında, Remziye Özpolat işletmenin geleceği ve sunduğu hizmetler hakkında önemli bilgiler paylaştı.. 

Benzersiz doğal güzelliği ve büyüleyici atmosferiyle dikkat çeken mekân ile ilgili açıklama yapan işletmeci Remziye Özpolat, “ Keyifli Vadi Restaurant'ın yeni işletmecisi olarak, sizlere bu harika mekanın geleceği hakkında bilgi vermek istiyorum. 1500 kişilik kapasitemizle, çeşitli organizasyonlar, canlı müzikli etkinlikler, düğünler, kahvaltılar ve diğer her türlü etkinlik için ideal bir mekan sunuyoruz.

CANLI MÜZİK, TERAS CAFE

Her Cumartesi günü, canlı müzik performanslarıyla misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyoruz. Ayrıca teras kafemizde, Osmangazi Köprü manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz modern bir alan bulunmaktadır. Misafirlerimizin farklı bütçe ve taleplerine uygun organizasyonlar düzenlemek için çeşitli seçenekler sunuyoruz. Amacımız, herkesin isteklerini karşılayabileceği ve unutulmaz anılar biriktirebileceği bir deneyim sunmaktır.

HAVUZ VE MANGAL BAŞI

Önümüzdeki süreçte, mangal başı ve havuz açma planlarımız bulunuyor. Sıcak yaz günlerinde havuzumuzda serinlemek veya keyifli bir mangal partisi düzenlemek isteyen misafirlerimiz için bu hizmetleri sunmak istiyoruz. Ayrıca, canlı müzik performanslarını artırma planlarımız da bulunuyor. Haftada üç gün canlı müzik etkinlikleri düzenleyerek müzik tutkunlarını daha fazla eğlenceyle buluşturmayı hedefliyoruz. Bölgemizde yaşayan herkesi Keyifli Vadi Restaurant'a bekliyoruz. Doğa ile iç içe, kaliteli hizmet anlayışımızla sizlere unutulmaz bir deneyim sunmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.