Kemal Sarıca ve Ailesi Milletvekillerini ağırladı

                                                                                  BİZ REİSİ SEVİYORUZ

 Kemal Sarıca; değerli ailem arkadaşlarım Sadettin Hocamız Şeref verdi. aynı zamanda Yıllardır bölgemizde emeği gecen vekilimiz cemil yaman'a da ,İlçe Başkanımız İlhan yıldırım, Belediye Başkanımız Hamza Şayir, İl Yöneticimiz İbrahim Arslan  ve Osman Akbulut, Eleşkirtliler derneği başkanımıza ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 

birini sevmek;  onun adına güzel şeyler yaparsan sevgi çoğalır ve onu onure edersin, biz reisi seviyoruz reisi sevenleride seviyoruz net bir şekilde yolunda gidiyoruz Allah bu seçimi vatanımıza milletimize hayırlı etsin. 

 

                                                                   YA TAM BAĞIMSIZ BİR ÜLKE, YA ESARET

Yaman; 14 Mayıs seçimlerinde  üçyüz yirmi dört yıllık tarihimizin en önemli seçimlerinden birini yapacağız. ya tam bağımsız demokratik bir ülke, ya özgür bir ülke yada esaret. ya ingiliz mandası olacağız ya tada tam bağımsız bir türkiye. o kadar önemli ki,  Amerika'da bu işin içinde, İngiletere, Fransa da. ve açık açık diyorlar Erdoğan gitmeli. gitsinde ne olursa olsuncular bizim karşımızda blok.  diyorlarki; Türkiye'deki muhalafet ile yapacağız.  benim için demokrasi güzel bir nimet.

 

YAMAN; BİZ MİLLETİMİZİ TANIRIZ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Milletimiz tercih yapacak. Bu tercih başımızın üstüne. Bir seçime gidiyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Halk ne derse biz onu yapmaya devam edeceğiz. Biz ne Amerika’yı tanırız ne İsrail’i. Biz kendi milletimizi tanırız.

“DAHA ÇOK YAPMAMIZ GEREKEN İŞİMİZ VAR”

Kız kardeşlerimiz üniversitelere, öz yurdumuzda okullara giremiyordu. Ahmet Kaya bir Kürtçe klip yapacağım dedi. Bu ülkeden gitmek zorunda kaldı. Yasaklarla idare ediliyordu. Bu millet bunu hak etmiyor. Biz bunu kaldırdık. Hastanelerimiz ranza sistemindeydi. Biz bunları düzelttik. Enerjide hiçbir politikası olmayan bir ülke devir aldık. Biz bu ülkenin kalkınması için elimizden ne gelirse yaptık. Her şehrimize üniversite yaptık. Bugün 1 milyon 300 öğretmenimiz var. Yeter mi? Yetmez diyen tek partiyiz. Daha çok yapmamız gereken işimiz var.

                   300 MİLYAR DOLAR KARŞILIĞI'NDA NE VERECEKSİN?

Yaman,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 300 milyar dolar getireceğim sözüne cevap vererek şunları söyledi;

İMF'ye 23 Milyar dolar borcumuz vardı, İMF'nin Türkiye Şefi kotarak Türkiye'ye geldiğinde  Bakanlarımız başbakanlarımız esas duruşta onu bekliyorlardı onun talimatlarına göre Türkiye'yi yönetiyorlardı.  şimdi karşı taraf diyorki; 300 milyar dolar getireceğim kardeş sen nerden getireceksin sen bu para karşılığında teminat olarak ne vereceksin? 

HÜLAGU; ANADOLUNUN YETİŞTİRDİĞİ YİĞİT BİR ADAM

Miletvekili Sadettin Hülagu; Anadolunun yetiştirdiği Yiğit bir adam Muhammet Alparslan ruhunu taşıyan dik duran dikleşmeyen bir adam çıktı ortaya. Cumhurbaşkanımızla 2012 yılında tanıştım,  doktorluğunu yapıyordum ama 2014 yılında  kendisinin Rektör olmam için Evime ziyarete geldiğinde izmitte bir talimatı oldu,  hocam dedi rektör olun 10 tane oyda alsanız sizi atayacağım dedi. Allahın izniyle çıkar en fazla oyu alırız geliriz dedim. o zor günlerde rektörlüğe seçildim ve en fazla oy alarak cumhurbaşkanımızın yanına gittim. 8 sene Kocaeli Üniversitesi'nde Rektörlük yaptım.