Vali İlhami Aktaş Kandıra’da İncelemelerde Bulundu

                   

Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı Ziyaret Edildi
Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Sefa Çetin’e iade-i ziyarette bulunan Vali Aktaş, bir süre sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Sefa  Çetin, Vali Aktaş’a teşekkür etti.

 


Vali Aktaş, Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu


İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, çalışmalar hakkında brifing aldı.  İlçe Emniyet Müdür V. Rasim Karaman ve emniyet personeli tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, personele kolay gelsin dileklerinde bulundu ve Denetleme Defterini imzaladı. İlçe Emniyet Müdür V. Rasim Karaman ile bir süre görüşüp, emniyet ve asayiş durumu ile bina, personel, araç gereç durumları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, bölgelerinde asayişin temini ve muhafazası için mesai mefhumu gözetmeksizin yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.


Kandıra Belediye Başkanlığına Ziyaret


Bir sonraki ziyaretini Kandıra Belediyesine gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Erol Ölmez’den ilçenin sosyal ve ekonomik durumu ile yapımı tamamlanan ve devam eden
projeler hakkında bilgiler aldı. Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Vali İlhami Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile
getirerek teşekkür etti. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı personel ve vatandaşlarla sohbet eden Vali İlhami Aktaş, hal ve hatırlarını sordu.

 


Kandıra Garnizon Komutanlığı Ziyaret Edildi


Vali İlhami Aktaş, Kandıra Garnizon Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Ali Kılıç tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, ilk
olarak Şeref Defterini imzaladı.
Komutanlık makamında Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Ali Kılıç ile bir süre görüşen Vali İlhami Aktaş, çalışmalar hakkında bilgiler alarak başarılar diledi.
Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Ali Kılıç, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden onur duyduğunu belirtip nezaketinden dolayı teşekkür etti.

 

Vali İlhami Aktaş, Muhtarlarımızla Bir Araya Geldi.


İlk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş burada Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi Başkanı Adnan Kaçan ve beraberindeki mahalle
muhtarları ile bir araya geldi.
Vali Aktaş, daha sonra Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanlığını da ziyaret ederek burada Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos ve yönetimi ile bir araya geldi.
Ziyaretlerde muhtarlarımız ile bir araya gelen ve mahallelerin genel durumları, sorunları ile ihtiyaçları hakkında muhtarlardan bilgi alan Vali Aktaş, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli
yürütülmesi noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımıza kolaylıklar diledi.


Kandıra Ziraat Odası Ziyaret Edildi

Vali İlhami Aktaş, Kandıra Ziraat Odasını ziyaret ederek Başkan Erdal Çetin ve yönetim kurulu  üyeleri ile bir araya geldi. Yürütülen faaliyetler ve oda çalışmaları hakkında bilgilerin verildiği ziyarette tarımsal üretimin artırılması, çiftçilere yönelik destekler ve tarımsal altyapının geliştirilmesi gibi konularda istişarelerin yapıldığı görüşmede, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler.
Kandıra Esnaf Odalarını Ziyaret Eden Vali Aktaş, Bol ve Bereketli Kazanç Temennisinde Bulundu Kandıra ilçesindeki ziyaretlerini sürdüren Vali Aktaş, Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Şoförler Odası Başkanlığı ile Kandıra Küçük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkalığını ziyaret etti. Ziyaretlerde; Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen, çalışmalar ve yürütülen
faaliyetler hakkında bilgiler alan Vali Aktaş, esnafımızın her daim yanındayız diyerek bol ve bereketli kazançlar diledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Oda başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Aktaş’a  teşekkür ederek günün anısına fotoğraf çekildiler.

Vali Aktaş, Kandıra İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Yapımı devam eden Kandıra İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonuna ait inşaatı gezen Vali İlhami Aktaş, incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Yetkililerin rehberliğinde inşaat alanını gezen, incelemelerde bulunan Vali Aktaş, inşaat süreci ve son durum hakkında bilgiler aldı. Yapım çalışmalarında emeği geçen herkese kolaylıklar dileyen Vali Aktaş, Kandıra İlçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.


Şehidimizin Emanetleri Ziyaret Edildi
Vali İlhami Aktaş, Tunceli'nin Çiçekli Köyü kırsal kesiminde terör örgütü mensupları ile gerçekleşen çatışmada şehadet mertebesine eren Şehidimiz Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat
Güzel’in Kandıra’da ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehidimizin emanetlerinin hal ve hatırlarını soran bir süre görüşen Vali Aktaş, Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak minnet duygularını iletti.

 

Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığında İncelemelerde Bulundu


Vali İlhami Aktaş, Kandıra İlçe ziyaretleri kapsamında bir sonraki ziyaretini İlçe Jandarma Komutanlığına yaptı.  İlçe Jandarma Komutanı Hasan Dombaycı ve askeri personel tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, askeri mangayı selamlamasının ardından birimleri gezerek personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 Komutanlık Denetleme Defteri’ni imzalayan Vali Aktaş, daha sonra beraberindeki protokol ve askeri personelle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
 Vali İlhami Aktaş, asayiş, güvenlik ve yapılan çalışmalara ilişkin bir süre sohbet ederek bina, personel, araç ve gereç durumları hakkında İlçe Jandarma Komutanı Hasan Dombaycı’dan
brifing alarak işlerinde kolaylıklar diledi.

 
Kandıra Fatihi Akçakoca Bey’in Anıtını Ziyaret Edildi


Vali İlhami Aktaş son ziyaretini adı tarihe “Kandıra Fatihi” olarak geçen ve İlimizin adının esin kaynağı da olan Akçakoca Bey Anıt Mezarı’na yaptı. Vali Aktaş ziyarette Akçakoca Bey ve tüm
şehitlerimiz için dualar etti.