Gündoğdu: Kocaeli ile Defne arasında gönül köprüsü kurduk

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, bölgede yapılan çalışmaları denetlemek amacıyla Hatay’ın Defne ilçesine gitti. Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve bölgede görev yapan Büyükşehir personeli tarafından karşılanan Genel Sekreter Gündoğdu, Kocaeli Büyükşehir Hastanesi, çadır kent, konteyner kent, lojistik merkezi ve Antikkapı mutfağında incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Gündoğdu, ilk andan itibaren Büyükşehir’in çadır kentinde yaşayan depremzedelerle samimi bir diyalog kurdu. Kocaeli Büyükşehir olarak deprem bölgesine seferber olduklarını aktaran Genel Sekreter Gündoğdu, ‘’Hatay Defne ile Kocaeli arasında bin kilometrelik gönül köprüsü kurduk’’ dedi.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR SEFERBER OLDU

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden en çok etkilenen yerlerden biri olan Hatay‘ın Defne ilçesi Kocaeli Büyükşehir’in çalışmalarıyla yaralarını sarıyor. Depremin ilk gününden itibaren adeta Hatay’a çıkarma yapan Kocaeli Büyükşehir, burada yaptığı çalışmalarla depremzedelerin de takdirini görüyor. Defne’de ilk olarak afet çadırı kuran, yemek dağıtımına başlayan ve lojistik merkezini hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir, ardından ilçede sağlık, ilaçlama, enkaz kaldırma gibi çalışmaları da koordine etmeye başladı. Defne’de tespit edilen alanlarda bin çadır kapasiteli çadır kent kuran, 54 yataklı bir hastaneyi 20 gün içinde tamamlayan ve halen konteyner kentin kurulumuna devam eden Kocaeli Büyükşehir, ayrıca Antikkapı’nın hizmet verdiği bir kalıcı mutfak ile bölgeye hizmet eden bir lojistik merkezini de hayata geçirdi.

‘’TÜM İMKANLARIMIZLA BURADAYIZ’’

Çalışmaları yerinde görmek amacıyla Defne’ye giden Genel Sekreter Gündoğdu, hastane, çadır kent, lojistik merkezi ve kalıcı mutfakta incelemelerde bulundu. İlk andan itibaren bölgedeki depremzedelerle de yakın bir diyalog kuran Genel Sekreter Gündoğdu, ‘’Hatay Defne’de yaşayan hemşerilerimiz artık bizim bir kardeşimiz. Kocaeli ile Defne arasında bin kilometrelik bir gönül köprüsü kurduk. Bu dostluğumuz, bu kardeşliğimiz devam edecek. Kocaeli Büyükşehir olarak Hatay Defne için adeta seferber olduk. Tüm imkanlarımızla bu bölgedeyiz. Personelimiz burada çok önemli çalışmalar yaptılar. Her şeyden önemlisi de Hatay ve Defne’de yaşayanların gönlüne girdiler’’ ifadesini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitemizde kullanıcılarının yazdıkları yorumlar ve diğer iletişim etkinliklerinde uyması gereken kurallar aşağıdaki gibidir:

Kullanıcıların birbirlerine karşı saygılı olması zorunludur. Üyelerin birbirlerine yaptığı ırkçı, cinsiyetçi, homofobik ve küfürlü yorumlara müsamaha gösterilmeyecektir. Böyle durumda yorumlara müdahale edilecektir. Kullanıcılar tarafından gelen, insanların dini inancına, ırkına, etnik kökenine, yaşına, sosyal durumuna, siyasi görüşüne, cinsel yönelimine, fiziksel durumuna göre kişilere veya belirli gruplara karşı nefrete teşvik edici, şiddet içeren, provokatif, aşağılayıcı içerik ve yorumları yayınlamama hakkını saklı tutmaktayız. Üyelik Sözleşmesini ihlal ederek diğer kullanıcıların kişisel bilgilerini ifşa eden, bu bilgileri kendi çıkarları için kullanan; tehdit, taciz gibi unsurları kullanarak, rahatsız edici bir biçimde diğer kullanıcıları sürekli takip eden ve insanları şiddete yönlendirmek adına başkalarını kışkırtan davranışlarda bulunan kullanıcıların hesapları kapatılacaktır. Birey, kurum, kültür veya toplumları küçük düşürücü, küfür, aşağılama veya argo ifadelere izin verilmemektedir. Bu tür yorumların silinmesi, gerekli kişilere uyarı gönderilmesi ve/veya üyeliklerinin silinmesi hakkını saklı tutmaktayız. Daha sağlıklı bir tartışma ortamının olması için yapılan yorumlarda üyelerin, diğer kullanıcıların inançlarına ve görüşlerine saygı göstermeleri zorunludur. Yorumlarda büyük harf kullanılmamalıdır. Site içerisindeki yorumlar Türkçe olmalıdır. Yapılan yorumlarda mümkün olduğu kadar yazım ve imla bilgisine önem verilmelidir. Bu nedenle anlaşılmayan yorumlarda, düzeltme ve silme hakkını saklı tutmaktayız. Herhangi bir ticari amaç ya da telif hakkı içeren yorumlara izin verilmeyecektir. İnsanları kışkırtan, saldırgan bir kullanıcı adı seçilemez. İçeriğin konusunda sapmayarak yapılan yorumlar olası tartışmaların engellenmesine yardımcı olacaktır. Aksi takdirde yorumlarınızı editörlerimizin takdirine bağlı olarak silinebilir. Üyelerin kendi güvenlikleri açısından kişisel ve özel bilgilerini paylaşmaması gerekmektedir. Çalışanlarımıza, hakaret ve küfür içeren özel mesaj atan kullanıcıların hesaplarını silme hakkını saklı tutmaktayız. Spam mesajlar göndermek yasaktır. Aynı ve benzer mesajlar birden fazla kere gönderildiğinde de müdahale edilecektir. Yargı mercilerine saygısızlık içeren veya içerme ihtimali olan yorumlara müsamaha gösterilmez. Yürümekte olan veya ileride başlayacak olan yargılama sürecini etkileyecek her şey bu kapsamdadır.