Darıca Türkelispor göğsünde Türkeli Mücevherat’ı taşıyacak!

 Sektörünün parlayan yıldızı Türkeli Mücevherat, Darıca Türkelispor’a verdiği güçlü destek ile sporun ve sporcunun yanında olarak vizyoner bir marka olduğunu gösterdi.

Darıca’nın Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Darıca Türkelispor, yeni sezon öncesinde önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz, 2024-2025 futbol sezonu için takımın yeni göğüs sponsorunun Türkeli Mücevherat olduğunu açıkladı. Turuncu beyazlı kulübün, hem maddi hem de manevi anlamda güçlenmesi adına büyük bir adım olarak değerlendirilen sponsorluk anlaşması sonucunda, Türkelispor takımının formalarının göğüs kısmında Türkeli Mücevherat’ın ismi yer alacak.

BAŞKAN YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Darıca Türkelispor Başkanı Ferhat Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türkeli Mücevherat’ın sadece bir sponsor değil, aynı zamanda kulübün yanında duran önemli bir destekçi olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Kulübümüzün her daim maddi ve manevi yanında olan, sektörünün önde gelen markalarından Türkeli Mücevherat, 2024-2025 futbol sezonunda takımımızın göğüs sponsoru olmuştur” ifadelerini kullandı. Bu desteğin, kulübün yeni sezonda daha da güçlenmesine katkı sağlayacağını belirten Yılmaz, Türkeli Mücevherat sahipleri Ünal Yıldırım ve Ramazan Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.

SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZI: TÜRKELİ MÜCEVHERAT

Sektöründe 1 numara olan, mücevherat denildiğinde akla gelen ilk marka olan Türkeli Mücevherat’ın sahipleri Ünal Yıldırım ve Ramazan Yılmaz da bu iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yaptıkları açıklamada, "Darıca Türkelispor ile güçlü bir bağ kurduk. Bu bağın, takımın başarısına katkı sağlayacak olmasından dolayı mutluyuz. Her zaman olduğu gibi, bu sezon da takımımızın yanında olacağız” dediler.