Baran Aydın, Çayırova Devlet Hastanesini sordu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda söz alan CHP’li Çayırova Meclis Üyesi Baran Aydın, yapımı henüz tamamlanamayan Çayırova Devlet Hastanesi hakkında yaptığı sunumla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da Baran Aydın’a hak vererek, “Haklısınız” dedi.

CHP’li Çayırova Meclis Üyesi Baran Aydın, ilçeye henüz kazandırılamayan Devlet Hastanesi üzerinden belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin hastanenin inşaat alanında yaptığı paylaşımların fotoğraflarını teker teker göstererek sunum yapan Aydın ile Büyükakın arasındaki diyalog salonu kahkahaya boğdu.

BÜYÜKAKIN, “TOPLAM KAÇ TANE?” DİYE SORDU

Baran Aydın yaptığı sunumda 2019 yılından bu yana Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin hastane inşaatı alanında yaptığı paylaşımları göstermeye başladı. Çok sayıda fotoğraf gösteren Aydın’ın sunumu sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın araya girdi ve “Toplam kaç tane?” diye sordu.

İŞTE O GÜLDÜREN DİYALOG

Aydın; “Değerli meclisin zamanını almamak için çok kısa tuttum. Sayın başkanımız ayda bir kez fotoğraf çektirmeye çıkar.”

Büyükakın; “ Bünyamin bey hastane yapma derdin olmasaydı bu eleştirilerde olmazdı. Niye uğraşıyorsun hastane yapmaya. Zorun ne onlar gibi hiçbir şey yapma. Takip etme hesapta soran olmaz.”

Aydın; “Çarşıda pazarda insanlar bunları soruyor. Dayanamadım ben de resim çekilmeye çıktım. Haber verdiler arazideki konteynerler kalkıyor vinçler geldi diye. Son olarak hiçbir şey yok.”

Büyükakın; “Güzel espri. İşte bize bunlarla gelin. Bünyamin bey bir dahakine birlikte çektirin. Keşke büyükşehirin orada yaptığı altyapıyı da yolları da çekseydin. Orada berebar fotoğraf çektirelim.”

Aydın; “Seçime yakın fotoğraflarda arka fonlar güçlü olsun diye harfiyatlar alındı, konteynerler getirildi.”

Büyükakın; “Bu ülkenin mizaha ihtiyacı var arkadaşlar yapın.”

Aydın; “Bu kadar fotoğraf, bu kadar reklam ve sonuç alamayan hizmetlerle ilgili siz de bir paylaşım yaptınız başkanım. Dediniz ki 'Sizlerin desteğiyle hayata geçirdiğimiz hizmetlerin önünde gururla poz veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki niyet ve gayretle bu işler başarılıyor. Yoksa reklam yapmak kolay.' Biz de başkanımıza buradan aynı mesajları veriyoruz.”

Büyükakın; “Çok haklı eleştiriler. Teşekkür ediyorum. En ufak alınganlık göstermiyoruz. Doğru söylüyorsun. İşini de yapıyorsun. Güzel esprili oldu. Biz orayı yapacağız. Haklılar. Bünyamin biz bu lafları hak ettik. Üzülmek yok yola devam. Sağlık Bakanlığı’na bir daha gidip fotoğraf çektirelim.”