ALTIN TAKIDA EMİN EL TAKI KUYUMCULUĞUN 13.ŞUBESİ DİLOVASINDA AÇILDI

Takı Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Ökdem; “Hamdolsun 14. Şubemiz Dilovası Orhangazi mahallesinde faaliyete geçti. Bugüne kadar Aşkla, Sevdayla ve Gayretle yürüdüğümüz bu yolda tüm Dilovası halkımıza mağazamıza davet ediyoruz. Çok yeni ve güncel Altın Takı ürünleriyle hizmet veriyoruz. Bizler Takı Kuyumculuk olarak Halkımızın teveccühüyle zaman içerisinde geliştirdiğimiz  iş fikirleri ve yenilikçi vizyonumuz ile markalaşma başarısı gösterdik.”

Bu gelişmeye istinaden büyüme hedefleri doğrultusunda ikinci mağazamızı 1991 yılında açtık. Sürekli gelişen sektörde Takı Kuyumculuk olarak iş disiplini ve mükemmel hizmet şirketi olma misyonuyla artık aranan firma konumuna geldik.

Sözlerine devam eden Takı Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Ökdem “2016 yılına kadar 8 mağaza daha açarak müşterilerimize daha hızlı cevap verecek duruma geldik. 2019 itibarı ile 11 mağaza ve 2023 yılı itibariyla Dilovası Şubemizle 14. mağazamızla sektörün öncü kuruluşu durumuna geldik.Takı Kuyumculuk olarak gelişen teknolojinin doğurduğu bazı ihtiyaçlara cevap amacıyla sosyal medyada taki mücevherat instagram adresiyle geniş ürün yelpazesini siz değerli müşterilerine sunmaktayız.Mübarek Ramazan ayının teşrif ettiğini ifade eden Takı Kuyumculuk yönetim Kurulu Başkanı Vahit Ökdem Allah nasibederse Ramazan Bayramı sonrasında ilan edeceğimiz bir tarihte Gerçek açılışımızı Dilovası Mağazamızın önünde Sürpriz hediye ve kampanyaların olacağı bir  Açılış festivali gerçekleştireceğiz. Dilovası Mağazamız bugün itibariyle Orhangazi mahallesi 221 sokak No 1 adresinde halkımızın hizmetine sunulmuştur. Çok yeni ve güncel ürünlerimiz için Tüm halkımız mağazamıza davetlidir. Hayırlı olsun inşallah, Başta Dilovalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere Tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan- ı Şerifini tebrik ediyor, bereketli sahurlar hayırlı iftarlar diliyorum. Ramazan ayı inşallah bütün hanelere ve gönüllere bereket lutfeylesin.Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun” dedi.