İSU, KOCAELİ'NİN KIRSALINDA SAĞLIKLI İÇME SUYU İÇİN ÇALIŞIYOR

Gündem 10.03.2024 - 12:25, Güncelleme: 10.03.2024 - 12:25 2268+ kez okundu.
 

İSU, KOCAELİ'NİN KIRSALINDA SAĞLIKLI İÇME SUYU İÇİN ÇALIŞIYOR

Hayata geçirdiği altyapı yatırımları kenti sağlıklı bir geleceğe hazırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, merkeze uzak kırsal yerleşimlerde yatırımlarını sürdürüyor.
İzmit ilçesine bağlı Dağköy ve Biberoğlu Mahalleleri’nde hizmet verecek yeni içme suyu hatlarının imalat çalışmalarında sona yaklaşıldı. ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımlarla cazibe merkezlerine dönüşen kırsal mahallelere olan talep giderek artıyor. Özellikle nüfusun hızla arttığı bölgelerde altyapı hatlarında yaşanabilecek olası problemlerin önlenmesi adına harekete geçen İSU Genel Müdürlüğü, İzmit ilçesine bağlı Dağköy ve Biberoğlu Mahalleleri'nde gerçekleştirdiği 1325 metrelik içme suyu iletim hattı yenileme çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Sona yaklaşılan çalışmalarda şu ana kadar 1100 metrelik bölüm tamamlanırken kalan 250 metrelik kısım için ise çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bölgede devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor. DOĞAYA SAYGILI SU YÖNETİMİ Bölgedeki çalışmaların tamamlanmasıyla halkın kesintisiz su ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra mevcut su kaynaklarının daha verimli kullanılması amaçlanıyor. Güçlendirilen altyapı, bölgede yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını artırarak sağlık ve güvenliklerini de güvence altına alıyor.
Hayata geçirdiği altyapı yatırımları kenti sağlıklı bir geleceğe hazırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, merkeze uzak kırsal yerleşimlerde yatırımlarını sürdürüyor.

İzmit ilçesine bağlı Dağköy ve Biberoğlu Mahalleleri’nde hizmet verecek yeni içme suyu hatlarının imalat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımlarla cazibe merkezlerine dönüşen kırsal mahallelere olan talep giderek artıyor. Özellikle nüfusun hızla arttığı bölgelerde altyapı hatlarında yaşanabilecek olası problemlerin önlenmesi adına harekete geçen İSU Genel Müdürlüğü, İzmit ilçesine bağlı Dağköy ve Biberoğlu Mahalleleri'nde gerçekleştirdiği 1325 metrelik içme suyu iletim hattı yenileme çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Sona yaklaşılan çalışmalarda şu ana kadar 1100 metrelik bölüm tamamlanırken kalan 250 metrelik kısım için ise çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bölgede devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

DOĞAYA SAYGILI SU YÖNETİMİ
Bölgedeki çalışmaların tamamlanmasıyla halkın kesintisiz su ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra mevcut su kaynaklarının daha verimli kullanılması amaçlanıyor. Güçlendirilen altyapı, bölgede yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını artırarak sağlık ve güvenliklerini de güvence altına alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.