Marshall, Kocaeli Üniversitesi ile Sıfır Atık Protokolü imzaladı

Ekonomi 16.03.2023 - 20:13, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 57833+ kez okundu.
 

Marshall, Kocaeli Üniversitesi ile Sıfır Atık Protokolü imzaladı

Kocaeli Üniversitesi ile Marshall Boya ve Vernik San. A.Ş. arasında Sıfır Atık Protokolü imzalandı. “Her şey insanlar ile başlar” felsefesinden
 hareketle, küresel zorlukları aşmak ve gelecek nesilleri korumak için adımlar atan Marshall, bu kapsamda gerçekleştirdiği iş birliğiyle sürdürülebilir yaşama katkı sunmayı amaçlıyor.  Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nermin Demirkol’un danışmanlığı ve Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ’ın koordinasyonuyla imzalanan protokol doğrultusunda akademisyenler, Marshall’ın müşterileri ve dünya için sürdürülebilir, uzun süreli bir fark yaratma yolculuğuna rehberlik edecek.  Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ, boyanın insanların yaşamlarını iyileştirme gücünün tahmin edilenden daha yüksek olduğunu belirterek şunları söyledi. “Bu güçten herkesin faydalanması için tüm paydaşlarımızın yaşamlarına daha fazla dokunmayı amaçlıyoruz. Marshall olarak, israfı önlemeyi, kaynakları daha verimli kullanmayı, meydana gelen atık miktarını azaltmayı, atıkları geri dönüştürmeyi, özetle gelecek nesillere daha temiz ve güzel bir dünya bırakmayı önceliklerimiz arasında görüyoruz. Biz her zaman gelişen, yeni fikirleri kucaklayan marka olmak ve sorumlu bir dünya vatandaşı olarak davranmakta öncü olacağız. Müşterilerimiz, tedarikçilerimiz, akademi ve diğer paydaşlarla iş birliği yapmak, başarmak istediklerimiz için temel oluşturacak. Sınırları zorlamanın ve sürekli değişen dünyaya toplu olarak olumlu bir katkıda bulunmanın yolunun yaratıcılıktan geçtiğine inanıyoz. Bu noktadan hareketle Kocaeli Üniversitesiyle gerçekleştirdiğimiz bu projeyi çok kıymetli buluyoruz” dedi. Sıfır atık protokolü ile Kocaeli Üniversitesinin değerli hocaları toplumsal değer yaratan projeleriyle fabrika atıklarını kullanarak atıkları sanata ve insan hayatını kolaylaştıracak materyallere dönüştürecek projeler geliştirecekler. 
Kocaeli Üniversitesi ile Marshall Boya ve Vernik San. A.Ş. arasında Sıfır Atık Protokolü imzalandı. “Her şey insanlar ile başlar” felsefesinden

 hareketle, küresel zorlukları aşmak ve gelecek nesilleri korumak için adımlar atan Marshall, bu kapsamda gerçekleştirdiği iş birliğiyle sürdürülebilir yaşama katkı sunmayı amaçlıyor. 

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nermin Demirkol’un danışmanlığı ve Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ’ın koordinasyonuyla imzalanan protokol doğrultusunda akademisyenler, Marshall’ın müşterileri ve dünya için sürdürülebilir, uzun süreli bir fark yaratma yolculuğuna rehberlik edecek. 

Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ, boyanın insanların yaşamlarını iyileştirme gücünün tahmin edilenden daha yüksek olduğunu belirterek şunları söyledi. “Bu güçten herkesin faydalanması için tüm paydaşlarımızın yaşamlarına daha fazla dokunmayı amaçlıyoruz. Marshall olarak, israfı önlemeyi, kaynakları daha verimli kullanmayı, meydana gelen atık miktarını azaltmayı, atıkları geri dönüştürmeyi, özetle gelecek nesillere daha temiz ve güzel bir dünya bırakmayı önceliklerimiz arasında görüyoruz. Biz her zaman gelişen, yeni fikirleri kucaklayan marka olmak ve sorumlu bir dünya vatandaşı olarak davranmakta öncü olacağız. Müşterilerimiz, tedarikçilerimiz, akademi ve diğer paydaşlarla iş birliği yapmak, başarmak istediklerimiz için temel oluşturacak. Sınırları zorlamanın ve sürekli değişen dünyaya toplu olarak olumlu bir katkıda bulunmanın yolunun yaratıcılıktan geçtiğine inanıyoz. Bu noktadan hareketle Kocaeli Üniversitesiyle gerçekleştirdiğimiz bu projeyi çok kıymetli buluyoruz” dedi.

Sıfır atık protokolü ile Kocaeli Üniversitesinin değerli hocaları toplumsal değer yaratan projeleriyle fabrika atıklarını kullanarak atıkları sanata ve insan hayatını kolaylaştıracak materyallere dönüştürecek projeler geliştirecekler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.