Üst geçide çıktı, intihar girişiminde bulundu!

Gündem 22.01.2024 - 17:08, Güncelleme: 22.01.2024 - 17:08 1943+ kez okundu.
 

Üst geçide çıktı, intihar girişiminde bulundu!

Üst geçide çıktı, intihar girişiminde bulundu.
Olay, İzmit Mimar Sinan Üst Geçidi’nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi, köprüde intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İntihar girişiminde bulunan kişi, ekiplerin çabası ile ikna edilerek indirildi. İntihar girişiminde bulunan kişi, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Üst geçide çıktı, intihar girişiminde bulundu.

Olay, İzmit Mimar Sinan Üst Geçidi’nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi, köprüde intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İntihar girişiminde bulunan kişi, ekiplerin çabası ile ikna edilerek indirildi. İntihar girişiminde bulunan kişi, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.