ÇOLAKOĞLU METALURJİ TUBE & WIRE FUARI’NA KATILDI

Kültür 20.04.2024 - 12:38, Güncelleme: 20.04.2024 - 14:01 1245 kez okundu.
 

ÇOLAKOĞLU METALURJİ TUBE & WIRE FUARI’NA KATILDI

Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi olan Çolakoğlu Metalurji,15-19 Nisan 2024 tarihlerinde Almanya’nınDüsseldorf kentinde gerçekleşen ve dünyanın önde gelen demir çelik fuarlarından biri olan Tube&WireFuarı’nda yer aldı.
Fuarda dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerini ağırlayan Çolakoğlu Metalurji’nin standı büyük ilgi gördü. Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Çolakoğlu Metalurji, 15-19 Nisan 2024 tarihlerinde Almany ya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen ve dünyanın önde gelen demir çelik fuarlarından biri olan olanTube&Wire'a katıldı. Küresel demir-çelik sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Tube&WireFuarı, bu yıl yaklaşık 80 ülkeden40 bine yakın ziyaretçiyi bir araya getirdi. Çolakoğlu Metalurji, sektörün önde gelen oyuncularının buluşma noktası olan bu fuarda, yenilikçi ürün ve hizmetlerini uluslararası müşterilere tanıttı.Fuarda, Çolakoğlu Metalurji’nin Salon 4’te yer alan standı ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Çolakoğlu MetalurjiSatış ve Pazarlama DirektörüGökhan Erdem, katıldıkları fuar hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: “Yaklaşık 80 yıldır, ileri teknolojiyi yakından takip ederek Ar-Ge çalışmaları ve inovasyon gücüyle müşterilerimize özel, katma değerli ürünlerle hizmet veriyoruz. Tube&Wire gibi katıldığımız uluslararası fuarlar, Çolakoğlu Metalurji için ürün ve hizmetlerimizi sergilemekten öte sektördeki liderliğimizi pekiştirmenin ve küresel arenada markamızı daha da güçlendirmenin bir yolu. Fuarlarda özellikle etkin diyalog imkanlarının daha verimli sağlanması ilehem ihracat olanaklarımızı artırma fırsatı yaratıyor, hem de kurduğumuz stantlarda küresel çelik pazarına, en son teknolojiyle üretilen yüksek kaliteli ürünlerimizi gururla sunuyoruz.”
Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi olan Çolakoğlu Metalurji,15-19 Nisan 2024 tarihlerinde Almanya’nınDüsseldorf kentinde gerçekleşen ve dünyanın önde gelen demir çelik fuarlarından biri olan Tube&WireFuarı’nda yer aldı.

Fuarda dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerini ağırlayan Çolakoğlu Metalurji’nin standı büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Çolakoğlu Metalurji, 15-19 Nisan 2024 tarihlerinde Almany ya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen ve dünyanın önde gelen demir çelik fuarlarından biri olan olanTube&Wire'a katıldı.

Küresel demir-çelik sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Tube&WireFuarı, bu yıl yaklaşık 80 ülkeden40 bine yakın ziyaretçiyi bir araya getirdi. Çolakoğlu Metalurji, sektörün önde gelen oyuncularının buluşma noktası olan bu fuarda, yenilikçi ürün ve hizmetlerini uluslararası müşterilere tanıttı.Fuarda, Çolakoğlu Metalurji’nin Salon 4’te yer alan standı ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Çolakoğlu MetalurjiSatış ve Pazarlama DirektörüGökhan Erdem, katıldıkları fuar hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:

Yaklaşık 80 yıldır, ileri teknolojiyi yakından takip ederek Ar-Ge çalışmaları ve inovasyon gücüyle müşterilerimize özel, katma değerli ürünlerle hizmet veriyoruz. Tube&Wire gibi katıldığımız uluslararası fuarlar, Çolakoğlu Metalurji için ürün ve hizmetlerimizi sergilemekten öte sektördeki liderliğimizi pekiştirmenin ve küresel arenada markamızı daha da güçlendirmenin bir yolu. Fuarlarda özellikle etkin diyalog imkanlarının daha verimli sağlanması ilehem ihracat olanaklarımızı artırma fırsatı yaratıyor, hem de kurduğumuz stantlarda küresel çelik pazarına, en son teknolojiyle üretilen yüksek kaliteli ürünlerimizi gururla sunuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.