Körfez Belediye Başkan Söğüt gençlerle sahurda buluştu

Siyaset 03.04.2023 - 12:10, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 3132+ kez okundu.
 

Körfez Belediye Başkan Söğüt gençlerle sahurda buluştu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve çoğunluğu ilk kez oy kullanacak gençlerle sahur
sofrasında bir araya geldi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve çoğunluğu ilk kez oy kullanacak gençlerle sahur sofrasında bir araya geldi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki meydanda düzenlenen buluşmaya; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve çok sayıda genç katıldı. GENÇLERLE SOHBET ETTİ Gençlerle birlikte sahur yapan Başkan Şener Söğüt, “Aynı gök kubbenin altında Körfez olarak keyifli bir sahur sohbeti yaptık. Körfezli genç kardeşlerimizle birlikte olmanın mutluluğu ayrı güzel tabiki. Bu gece tüm güzellikleri bir arada yaşadık” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt masalarına konuk olduğu gençlerle de bol bol sohbet etti.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve çoğunluğu ilk kez oy kullanacak gençlerle sahur

sofrasında bir araya geldi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve çoğunluğu ilk kez oy kullanacak gençlerle sahur sofrasında bir araya geldi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki meydanda düzenlenen buluşmaya; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve çok sayıda genç katıldı.

GENÇLERLE SOHBET ETTİ

Gençlerle birlikte sahur yapan Başkan Şener Söğüt, “Aynı gök kubbenin altında Körfez olarak keyifli bir sahur sohbeti yaptık. Körfezli genç kardeşlerimizle birlikte olmanın mutluluğu ayrı güzel tabiki. Bu gece tüm güzellikleri bir arada yaşadık” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt masalarına konuk olduğu gençlerle de bol bol sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.