Dilovalı Çocuklar Müzikle Öğrendi

Gündem 26.01.2024 - 12:26, Güncelleme: 26.01.2024 - 12:26 2521+ kez okundu.
 

Dilovalı Çocuklar Müzikle Öğrendi

Dilovası Belediyesi tarafından çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen ‘Volkan Abi'den Öğretici Çocuk Şarkıları’ etkinliğine Dilovalı minik öğrenciler büyük ilgi gösterdi.
Dilovası Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe yüzlerce çocuk katıldı.   Kuklaları konuşturan adam olarak tanınan Volkan Yürük ve ekibi sevimli maskotlar eşliğinde; Dilovalı öğrencilere, Türk aile ve geleneklerine uygun, eğitici ve öğretici gösteriler sergilediler.   YETER Kİ ÇOCUKLARIMIZ OKUSUN  Öğrencileri bu eğlenceli etkinlikte yalnız bırakmayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir yaptığı konuşmasında “Dilovamızın geleceği minik yavrularımızı çok seviyoruz. İnşallah eğitimli çocuklarımızla ilçemiz gelecekte daha da güzel olacaktır. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için her türlü fedakarlığı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Yeter ki öğrencilerimiz okusun istiyoruz” dedi. 
Dilovası Belediyesi tarafından çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen ‘Volkan Abi'den Öğretici Çocuk Şarkıları’ etkinliğine Dilovalı minik öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Dilovası Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe yüzlerce çocuk katıldı.  

Kuklaları konuşturan adam olarak tanınan Volkan Yürük ve ekibi sevimli maskotlar eşliğinde; Dilovalı öğrencilere, Türk aile ve geleneklerine uygun, eğitici ve öğretici gösteriler sergilediler.  

YETER Kİ ÇOCUKLARIMIZ OKUSUN 

Öğrencileri bu eğlenceli etkinlikte yalnız bırakmayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir yaptığı konuşmasında “Dilovamızın geleceği minik yavrularımızı çok seviyoruz. İnşallah eğitimli çocuklarımızla ilçemiz gelecekte daha da güzel olacaktır. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için her türlü fedakarlığı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Yeter ki öğrencilerimiz okusun istiyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.