Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübünden çifte başarı!

Spor 07.04.2023 - 16:12, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 10783+ kez okundu.
 

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübünden çifte başarı!

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) U-16 futbol takımı adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırırken, ÇESK halk oyunları ekibi ise
Okul Sporları Kocaeli 2.si oldu. .FUTBOLDA BÜYÜK BAŞARI Spor kenti Çayırova’da sportif başarıların ardı arkası kesilmiyor. Basketbol ve futbol başta olmak üzere birçok branşta madalya ve başarı rekorları kırarak sporda altın çağını yaşayan ÇESK kulübünde U-16 futbol takımı Kocaeli play off eleme turunda Körfez Belediye Hereke Yıldız Spor’u 3-1 yenerek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. ÇESK futbol takımı şampiyona serüvenine U-16 Ligi K grubunda başladı. Grupta oynadığı 14 maçta 13 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 40 puanla namağlup şampiyon olan yeşil beyazlılar grup aşamasında 61 gol atarken kalesinde sadece 7 gol gördü. Bir sonraki aşamada U-16 play off A grubunda 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puan toplayan Çayırova temsilcisi grupta 7 puanlı 3 takım olduğu için 2 eleme turu maçına daha çıktı. İlk play off turunda İzmit Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup eden ÇESK U-16 takımı final maçında da Körfez Belediye Hereke Yıldızspor'u 3-1’lik skorla yenerek adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı. HALK OYUNLARI EKİBİ İL 2.Sİ 2021 yılında kurularak sportif faaliyetlerine başlayan halk oyunları ekibi Okul Sporları Kocaeli Şampiyonası’nda alt yapı ekibiyle il 2.si oldu. 12 yaş grubundaki alt yapı öğrencilerinden oluşan 12 kişilik ekip bu sonuçla halk oyunları branşının üçüncü önemli başarısına imza attı. 2021 yılında Kocaeli İl Şampiyonası’nda 1.olan ÇESK halk oyunları ekibinin 2022 yılında Kocaeli İl Şampiyonası 2.liği bulunuyor.
Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) U-16 futbol takımı adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırırken, ÇESK halk oyunları ekibi ise

Okul Sporları Kocaeli 2.si oldu. .FUTBOLDA BÜYÜK BAŞARI
Spor kenti Çayırova’da sportif başarıların ardı arkası kesilmiyor. Basketbol ve futbol başta olmak üzere birçok branşta madalya ve başarı rekorları kırarak sporda altın çağını yaşayan ÇESK kulübünde U-16 futbol takımı Kocaeli play off eleme turunda Körfez Belediye Hereke Yıldız Spor’u 3-1 yenerek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.
ÇESK futbol takımı şampiyona serüvenine U-16 Ligi K grubunda başladı. Grupta oynadığı 14 maçta 13 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 40 puanla namağlup şampiyon olan yeşil beyazlılar grup aşamasında 61 gol atarken kalesinde sadece 7 gol gördü. Bir sonraki aşamada U-16 play off A grubunda 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puan toplayan Çayırova temsilcisi grupta 7 puanlı 3 takım olduğu için 2 eleme turu maçına daha çıktı. İlk play off turunda İzmit Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup eden ÇESK U-16 takımı final maçında da Körfez Belediye Hereke Yıldızspor'u 3-1’lik skorla yenerek adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı.


HALK OYUNLARI EKİBİ İL 2.Sİ
2021 yılında kurularak sportif faaliyetlerine başlayan halk oyunları ekibi Okul Sporları Kocaeli Şampiyonası’nda alt yapı ekibiyle il 2.si oldu. 12 yaş grubundaki alt yapı öğrencilerinden oluşan 12 kişilik ekip bu sonuçla halk oyunları branşının üçüncü önemli başarısına imza attı. 2021 yılında Kocaeli İl Şampiyonası’nda 1.olan ÇESK halk oyunları ekibinin 2022 yılında Kocaeli İl Şampiyonası 2.liği bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.