Kocaelispor’da teknik direktörlük için o isim bir adım önde

Dünya 13.06.2023 - 15:41, Güncelleme: 13.06.2023 - 15:41 2205+ kez okundu.
 

Kocaelispor’da teknik direktörlük için o isim bir adım önde

Kocaelispor'da teknik adam arayışları tüm hızıyla sürüyor. Yönetim birçok isimle görüşürken, son olarak Bandırmaspor'u çalıştıran Mustafa Gürsel'in diğer teknik adamların bir adım önüne çıktığı öğrenildi.
TFF 2.Lig Kırmızı Grupta şampiyonluğa ulaşan Kocaelispor'da Fırat Gül'ün ayrılışı ve yapılan kongrenin ardından teknik adam arayışlarına büyük bir ağırlık veriliyor. Birçok önemli teknik adamla görüşmeler yapan Teknik direktör komitesi Türkiye genelinde başarılı birçok teknik adamla görüşmeler yaptı. Bu isimler arasında ön plana çıkan Mustafa Gürsel'in diğer teknik adamlara göre bir adım önde olduğu belirtildi. Kocaelispor yönetimi daha önceden Bülent Korkmaz, Hikmet Karaman, Sami Uğurlu ve Ertuğrul Sağlam ile görüşmüştü. SÜPER LİG’İN KAPISINDA DÖNMÜŞTÜ Kocaelispor'da diğer adaylara göre bir adım önde olan isim tecrübeli teknik adam Mustafa Gürsel kimdir? 1974 doğumlu olan genç teknik adam uzun süredir 1. Lig ve Süper Lig ekiplerinde yardımcı antrenörlük yaptı. 2021-2022 sezonunda Bandırmaspor ile ilk teknik adamlık deneyimini yaşayan Gürsel, play-off finalinde İstanbulspor'a kaybederek Süper Lig'in kapısından dönmüştü. Biten sezonda yine Balıkesir ekibinde görev yapan Gürsel 12. haftada oynanan Altayspor ile 1-1 eşitlikle biten maç sonrasında görevinden ayrılmıştı. Balıkesir temsilcisi Gürsel görevinden ayrılırken 9. sırada yer alıyordu.
Kocaelispor'da teknik adam arayışları tüm hızıyla sürüyor. Yönetim birçok isimle görüşürken, son olarak Bandırmaspor'u çalıştıran Mustafa Gürsel'in diğer teknik adamların bir adım önüne çıktığı öğrenildi.

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta şampiyonluğa ulaşan Kocaelispor'da Fırat Gül'ün ayrılışı ve yapılan kongrenin ardından teknik adam arayışlarına büyük bir ağırlık veriliyor. Birçok önemli teknik adamla görüşmeler yapan Teknik direktör komitesi Türkiye genelinde başarılı birçok teknik adamla görüşmeler yaptı. Bu isimler arasında ön plana çıkan Mustafa Gürsel'in diğer teknik adamlara göre bir adım önde olduğu belirtildi. Kocaelispor yönetimi daha önceden Bülent Korkmaz, Hikmet Karaman, Sami Uğurlu ve Ertuğrul Sağlam ile görüşmüştü.

SÜPER LİG’İN KAPISINDA DÖNMÜŞTÜ

Kocaelispor'da diğer adaylara göre bir adım önde olan isim tecrübeli teknik adam Mustafa Gürsel kimdir? 1974 doğumlu olan genç teknik adam uzun süredir 1. Lig ve Süper Lig ekiplerinde yardımcı antrenörlük yaptı. 2021-2022 sezonunda Bandırmaspor ile ilk teknik adamlık deneyimini yaşayan Gürsel, play-off finalinde İstanbulspor'a kaybederek Süper Lig'in kapısından dönmüştü. Biten sezonda yine Balıkesir ekibinde görev yapan Gürsel 12. haftada oynanan Altayspor ile 1-1 eşitlikle biten maç sonrasında görevinden ayrılmıştı. Balıkesir temsilcisi Gürsel görevinden ayrılırken 9. sırada yer alıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.