Prof. Dr. Karataş, Dilovası’nda vatandaşlarla buluştu

Dünya 11.04.2023 - 15:29, Güncelleme: 12.04.2023 - 10:37 2685+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Karataş, Dilovası’nda vatandaşlarla buluştu

Dilovası Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Sohbetlerine konuk olan Prof. Dr. Mustafa Karataş, Ramazan'ın manevi iklimine değindi.
Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği “Ramazan Sohbetleri” etkinliğine katılan ilahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş sevenleri ile buluştu. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Dilovası Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  SALONDAKİLER BÜYÜK İLGİYLE İZLEDİLER  Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın ‘İnsan davranışları, tatlı dille konuşma, sevgi ve hoşgörü’ konulu konuşması salonu dolduran misafirler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın programın kapanışında yaptığı duaya salonu dolduran tüm misafirler hep bir ağızdan eşlik ettiler.   GÜNÜN ANISINA KARATAŞ’A HEDİYE TAKDİM EDİLDİ    Program sonunda Dilovası Belediyesi Kültür Müdürü Kenan Yılmaz Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir adına Prof. Dr. Karataş'a teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu. 
Dilovası Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Sohbetlerine konuk olan Prof. Dr. Mustafa Karataş, Ramazan'ın manevi iklimine değindi.

Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği “Ramazan Sohbetleri” etkinliğine katılan ilahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş sevenleri ile buluştu. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Dilovası Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

SALONDAKİLER BÜYÜK İLGİYLE İZLEDİLER 

Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın ‘İnsan davranışları, tatlı dille konuşma, sevgi ve hoşgörü’ konulu konuşması salonu dolduran misafirler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın programın kapanışında yaptığı duaya salonu dolduran tüm misafirler hep bir ağızdan eşlik ettiler.  

GÜNÜN ANISINA KARATAŞ’A HEDİYE TAKDİM EDİLDİ   

Program sonunda Dilovası Belediyesi Kültür Müdürü Kenan Yılmaz Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir adına Prof. Dr. Karataş'a teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.