Talus: “Listeler tamam, (+1) Vekil bizimdir”

Siyaset 13.04.2023 - 09:12, Güncelleme: 13.04.2023 - 09:12 2609+ kez okundu.
 

Talus: “Listeler tamam, (+1) Vekil bizimdir”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Ankara’da milletvekili aday tanıtımı ve seçim beyannamesi programı dönüşü ayağının tozuyla
il icra kurulu ve ilçe başkanlarını topladı. Haftalar önce başlayan seçim çalışmalarını daha da hızlandıracaklarını belirten Talus, “Listeler tamam, +1 vekil bizimdir” dedi. 3 BİN 305 KM ALANDA GECE GÜNDÜZ AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus açıklamasında şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’deki bütün adaylarımızı Ankara’da önceki gün tanıttı. Gerçekten muhteşem bir program oldu. Katılım ve heyecan üst düzeydeydi. Buradan aldığımız enerjiyle şimdi sahada tüm gücümüzle çalışacağız. Türkiye ve bütün dünyanın, memleket sevdasına, Türkiye için yeni bir çağ açan hizmet ve eserlerine şahit olduğumuz Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında Kocaeli olarak saf tutacağız. 3 bin 305 kilometrekare alanda, gece gündüz durmadan çalışacağız. BOZMAK DEĞİL, İSTİKRAR İÇİN VARIZ Muhalefet liste kavgalarıyla, kapalı kapılar ardındaki pazarlıklarla, masa oyunlarıyla, FETÖ, PKK düzenleriyle oyalanırken biz her zaman olduğu gibi milletimizin yanında olacağız, bu memleket için birlikte başarma davamıza herkesi davet edeceğiz. Yıkmak için değil yapmak için. Bozmak için değil düzeltmek için. Kaos için değil istikrar için. Durmak yok yola devam, diyeceğiz. DAİMA MİLLETİMİZLE OLACAĞIZ Kocaeli’mizden seçilecek milletvekili sayısı bu seçimde 1 artarak 14 oldu. Kamuoyu yoklamaları, teşkilatımızın heyecan ve coşkusu, milletimizin teveccühü muhteşem. Bütün veriler gösteriyor ki, (+1) Vekil bizimdir. AK Parti’nindir. Tutarsızlıkları, kavgaları, tartışmaları ve Türkiye ve millet düşmanlarının odağı olan, her gün biraz daha eriyen milletvekili artırma iddiası, 14 Mayıs’ta uyanacakları bir rüyadan ibarettir. Kötü bir illüzyon girişimidir. Bugün itibarıyla bütün adaylarımız, aday adaylarımız, ana kademe, gençlik ve kadın kollarımız, her zaman olduğumuz ve en rahat olduğumuz yerde olacağız. Meydanda, sokakta, evde, iş yerinde… Milletimizle olacağız. ŞEHİR HASTANESİ CUMARTESİ AÇILIYOR Cumhurbaşkanımızın katılımıyla cumartesi günü Kocaeli Şehir Hastanemizin açılışına hazırlanıyoruz. Kocaeli olarak her zamanki yerimizdeyiz. Doğruya doğru, diyoruz. Doğru adam, ömrünü milletine adayan adam Recep Tayyip Erdoğan. Bu vesileyle, Cumhurbaşkanımız ve milletvekili aday listemize Kocaeli’mizin gösterdiği teveccühe şimdiden çok teşekkür ediyorum. Şehrimizin, ülkemizin ve milletimizin bahtı ak, yolu açık olsun.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Ankara’da milletvekili aday tanıtımı ve seçim beyannamesi programı dönüşü ayağının tozuyla

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.