Milletvekili Adayı Nail Çiler: Gebze, İmamoğlu’na hazır

Siyaset 03.05.2023 - 08:51, Güncelleme: 03.05.2023 - 11:16 3469+ kez okundu.
 

Milletvekili Adayı Nail Çiler: Gebze, İmamoğlu’na hazır

Gebze bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırlıyor. CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler de hazırlıkları
yakından inceledi, “Hazırlıklarımızı tamamladık” dedi Cumhuriyet Halk Partisi, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla İzmit’te gerçekleştirilen Kocaeli Mitinginin ardından Gebze’de de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırlamaya hazırlanıyor.  Gebze Mevlana Pazar Alanı’nda gerçekleştirilecek buluşma bu akşam saat 19.00’da gerçekleştirilecek.   NAİL ÇİLER YAKINDAN İLGİLENİYOR Yoğun katılımın olması beklenen buluşma ile ilgili CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler de hazırlıklarla bizzat ilgileniyor. Vatandaşları buluşmaya davet eden Nail Çiler, “Bu akşam tüm hemşehrilerimizi bu büyük buluşmaya, Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımızla birlikte olmaya bekliyoruz” dedi.  Çiler, gün boyu ziyaretlerde bulunarak da vatandaşları birebir davet etti.
Gebze bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırlıyor. CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler de hazırlıkları

yakından inceledi, “Hazırlıklarımızı tamamladık” dedi Cumhuriyet Halk Partisi, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla İzmit’te gerçekleştirilen Kocaeli Mitinginin ardından Gebze’de de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırlamaya hazırlanıyor. 
Gebze Mevlana Pazar Alanı’nda gerçekleştirilecek buluşma bu akşam saat 19.00’da gerçekleştirilecek.
 

NAİL ÇİLER YAKINDAN İLGİLENİYOR


Yoğun katılımın olması beklenen buluşma ile ilgili CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler de hazırlıklarla bizzat ilgileniyor. Vatandaşları buluşmaya davet eden Nail Çiler, “Bu akşam tüm hemşehrilerimizi bu büyük buluşmaya, Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımızla birlikte olmaya bekliyoruz” dedi. 
Çiler, gün boyu ziyaretlerde bulunarak da vatandaşları birebir davet etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.