Köksal Şakar ve Sarıdede'den Büyükakın'a ziyaret

Dünya 08.11.2023 - 12:11, Güncelleme: 08.11.2023 - 12:31 2055+ kez okundu.
 

Köksal Şakar ve Sarıdede'den Büyükakın'a ziyaret

Başkan Büyükakın, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ile yönetimlerini makamında konuk etti.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ile yönetimlerini makamında konuk etti. Görüşmelerde, “Dünyanın kardeşliğe, merhamete, huzura ve barışa ihtiyacı var” diyen Başkan Büyükakın, “Bugün Gazze’de yaşananlar ortada. Akan kanın durması, barışın sağlanması için Cumhurbaşkanımız nezdinde ilgili her kurum gerekeni yapıyor. Medeniyetimizin ve inancımızın gereği olan duruşumuzdan hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti olarak hakikati haykırmaya, zalimin karşısında, masumun yanında durmaya devam edeceğiz” dedi. “ŞEHRİMİZE SAMİMİYETLE HİZMET ÜRETİYORUZ” Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı yatırımlar ve gündemdeki konular üzerine değerlendirmelerde bulundu. “Kocaeli’de birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “AK Parti sadece bir siyasi parti değil, aynı zamanda bir hizmet hareketidir. Üye sayısı itibariyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere çizdiği hedefte yol arkadaşlığı, kader birliği yaparak milletimize ve şehrimize samimiyetle hizmet üretiyoruz. Hedefimiz, derdimiz, gayemiz milletimize ve şehrimize hizmettir.” İfadelerini sarf etti. “DÜNYANIN KARDEŞLİĞE İHTİYACI VAR” Başkan Büyükakın, “Dünyanın birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, merhamete ve paylaşmaya ihtiyacı var. Daha adil bir dünya mümkün. Bizim dünyaya da sorumluluğumuz var. Ezilen insanların yanında olmak zorundayız. Balkanlarda ‘Türk hasretle beklenendir’ diye bir söz var. Çünkü gittiği yere adalet, kardeşlik, medeniyet götürmüştür.  Bizler de buna uygun olarak saflarımızı daha fazla sıklaştıracağız. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha güçlü tutarak, vicdanların sesi olmaya, mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Büyükakın, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ile yönetimlerini makamında konuk etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ile yönetimlerini makamında konuk etti.

Görüşmelerde, “Dünyanın kardeşliğe, merhamete, huzura ve barışa ihtiyacı var” diyen Başkan Büyükakın, “Bugün Gazze’de yaşananlar ortada. Akan kanın durması, barışın sağlanması için Cumhurbaşkanımız nezdinde ilgili her kurum gerekeni yapıyor. Medeniyetimizin ve inancımızın gereği olan duruşumuzdan hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti olarak hakikati haykırmaya, zalimin karşısında, masumun yanında durmaya devam edeceğiz” dedi.

“ŞEHRİMİZE SAMİMİYETLE HİZMET ÜRETİYORUZ”

Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı yatırımlar ve gündemdeki konular üzerine değerlendirmelerde bulundu. “Kocaeli’de birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “AK Parti sadece bir siyasi parti değil, aynı zamanda bir hizmet hareketidir. Üye sayısı itibariyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere çizdiği hedefte yol arkadaşlığı, kader birliği yaparak milletimize ve şehrimize samimiyetle hizmet üretiyoruz. Hedefimiz, derdimiz, gayemiz milletimize ve şehrimize hizmettir.” İfadelerini sarf etti.

“DÜNYANIN KARDEŞLİĞE İHTİYACI VAR”

Başkan Büyükakın, “Dünyanın birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, merhamete ve paylaşmaya ihtiyacı var. Daha adil bir dünya mümkün. Bizim dünyaya da sorumluluğumuz var. Ezilen insanların yanında olmak zorundayız. Balkanlarda ‘Türk hasretle beklenendir’ diye bir söz var. Çünkü gittiği yere adalet, kardeşlik, medeniyet götürmüştür.  Bizler de buna uygun olarak saflarımızı daha fazla sıklaştıracağız. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha güçlü tutarak, vicdanların sesi olmaya, mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.