Vali Yavuz'a Kocaeli Kent Konseyi'nden Ziyaret

Siyaset 08.12.2023 - 12:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 12:13 3132+ kez okundu.
 

Vali Yavuz'a Kocaeli Kent Konseyi'nden Ziyaret

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz,Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, KocaeliKent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Çelikbilek ve yeni yönetimVali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.
Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Çelikbilek,yeni yönetimi tanıtmalarının akabinde çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Konuklarını selamlayıp, gençlik ve eğitim hakkında tavsiyelerde bulunan Vali Yavuz: “Bizim gibi inanan inanmayan, bizim gibi düşünen düşünmeyen herkesi kapsayacak bir medeniyet anlayışı içindeyiz.Bana deseniz ki Türk medeniyetini tek bir sözcük ile ifade edin, ben medeniyetimizi ‘sevgi medeniyeti’ olarak tanımlarım. Sizler de geleceğimizin teminatı çocuklarımızı eğitirken, kendinizi geliştirirken sadece bilim, teknolojiyi değil kendi değerlerimizi ve medeniyetimizi öğretmelisiniz. Unutmayın başarılı insanlar yol yoksa yeni bir yol yapar.”diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, başarılar diledi. Başkan Çelikbilek’in çiçek takdimi akabinde günün anısına fotoğrafçekimi ile ziyaret sona erdi.
Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz,Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, KocaeliKent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Çelikbilek ve yeni yönetimVali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Çelikbilek,yeni yönetimi tanıtmalarının akabinde çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Konuklarını selamlayıp, gençlik ve eğitim hakkında tavsiyelerde bulunan Vali Yavuz: “Bizim gibi inanan inanmayan, bizim gibi düşünen düşünmeyen herkesi kapsayacak bir medeniyet anlayışı içindeyiz.Bana deseniz ki Türk medeniyetini tek bir sözcük ile ifade edin, ben medeniyetimizi ‘sevgi medeniyeti’ olarak tanımlarım. Sizler de geleceğimizin teminatı çocuklarımızı eğitirken, kendinizi geliştirirken sadece bilim, teknolojiyi değil kendi değerlerimizi ve medeniyetimizi öğretmelisiniz. Unutmayın başarılı insanlar yol yoksa yeni bir yol yapar.”diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, başarılar diledi.

Başkan Çelikbilek’in çiçek takdimi akabinde günün anısına fotoğrafçekimi ile ziyaret sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.