Çayırova, Darıcave İzmit'te 29 Hane Ziyaret Edildi

Gündem 02.03.2024 - 13:40, Güncelleme: 02.03.2024 - 13:40 2198+ kez okundu.
 

Çayırova, Darıcave İzmit'te 29 Hane Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği koordinasyonunda yürütülen ve Vali Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle projesi ziyaretleri devam ediyor.
  Valiliğimiz koordinasyonunda yürütülen ve Vali Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle projesi ile ilimiz genelinde ikamet eden şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönülleri alınıyor, durumları yerinde inceleniyor.  Bu kapsamda Vali YardımcısıEkrem Çalık İzmit ilçesinde, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan Çayırova ilçesindeve Vali Yardımcısı Şenol Kaya’da Darıca ilçesinde ziyarette bulunarak 1 Kıbrıs Gazisi 28 ihtiyaç sahibi olmak üzere toplam 29 hanede ailelerle bir araya geldiler, hemhal oldular.  Vali Yardımcılarımız; misafir oldukları hanelerin talep ve durumlarını yerinde inceleyerek ailelerle hasbihal ettiler. İhtiyaç ve isteklerin yerine getirilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade eden Vali Yardımcıları ailelerin dertlerine ortak oldular.    Gazimiz Ziyaret Edildi Vali Yardımcısı Ekrem Çalık İzmit ilçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Lütfü Varol’unhanesine misafir oldu. Gazimiz ve ailesi ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler. Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla da hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcılarımız, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdiler.  
Kocaeli Valiliği koordinasyonunda yürütülen ve Vali Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle projesi ziyaretleri devam ediyor.

 

Valiliğimiz koordinasyonunda yürütülen ve Vali Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle projesi ile ilimiz genelinde ikamet eden şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönülleri alınıyor, durumları yerinde inceleniyor.

 Bu kapsamda Vali YardımcısıEkrem Çalık İzmit ilçesinde, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan Çayırova ilçesindeve Vali Yardımcısı Şenol Kaya’da Darıca ilçesinde ziyarette bulunarak 1 Kıbrıs Gazisi 28 ihtiyaç sahibi olmak üzere toplam 29 hanede ailelerle bir araya geldiler, hemhal oldular.

 Vali Yardımcılarımız; misafir oldukları hanelerin talep ve durumlarını yerinde inceleyerek ailelerle hasbihal ettiler.

İhtiyaç ve isteklerin yerine getirilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade eden Vali Yardımcıları ailelerin dertlerine ortak oldular.  

 Gazimiz Ziyaret Edildi

Vali Yardımcısı Ekrem Çalık İzmit ilçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Lütfü Varol’unhanesine misafir oldu.

Gazimiz ve ailesi ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.

Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla da hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcılarımız, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.