GEBZE BALÇIK MAHALLESİ’NDE DEV BORULAR İLE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMASI

Dünya 21.07.2023 - 12:17, Güncelleme: 21.07.2023 - 12:17 2561+ kez okundu.
 

GEBZE BALÇIK MAHALLESİ’NDE DEV BORULAR İLE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMASI

Kocaeli genelinde birçok altyapı çalışmasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze Balçık Mahallesi’nde
 dev borular kullanarak Organize Caddesi üzerinde dere geçiş çalışmaları kapsamında yağmur suyu hattı yapıyor.   BALÇIK MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Kentin birçok noktasında altyapı çalışmalarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, küresel ısınmayla birlikte yaşanan iklim değişikliği dolayısıyla yaşanan ani yağışlara önlem almak için kentin birçok noktasında dere ıslahı ve yağmur suyu hattı çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Gebze ilçesi Balçık Mahallesi’nden geçen derede Gebze Belediyesinin yapmış olduğu ıslah çalışmaları kapsamında yol geçişi için İSU Genel Müdürlüğü, dev borular kullanarak yağmur suyu hattı inşa ediyor.   DEV BORULAR KULLANILIYOR Gebze Belediyesinin Balçık Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ”u” kesit dere ıslah çalışmaları kapsamında İSU Genel Müdürlüğü, derenin yol güzergâhından geçen kısmında yağmur suyu hattı çalışması yaparak derenin geçişi sağlanacak. 2 bin 400 mm çapında dev boruların kullanıldığı dere geçiş çalışmasında toplamda 130 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı yapılacak. Balçık Mahallesi, Organize Caddesi üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında 20 metre uzunluğundaki hat çalışması tamamlandı.   TAŞKIN VE SEL RİSKİ KALMAYACAK Yapılan dere ıslah ve yol geçiş çalışmalarının tamamlanması ile birlikte, olası ani ve sağanak yağışlarda taşkın ve sel riski ortadan kaldırılmış olacak.
Kocaeli genelinde birçok altyapı çalışmasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze Balçık Mahallesi’nde

 dev borular kullanarak Organize Caddesi üzerinde dere geçiş çalışmaları kapsamında yağmur suyu hattı yapıyor.

 

BALÇIK MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kentin birçok noktasında altyapı çalışmalarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, küresel ısınmayla birlikte yaşanan iklim değişikliği dolayısıyla yaşanan ani yağışlara önlem almak için kentin birçok noktasında dere ıslahı ve yağmur suyu hattı çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Gebze ilçesi Balçık Mahallesi’nden geçen derede Gebze Belediyesinin yapmış olduğu ıslah çalışmaları kapsamında yol geçişi için İSU Genel Müdürlüğü, dev borular kullanarak yağmur suyu hattı inşa ediyor.

 

DEV BORULAR KULLANILIYOR

Gebze Belediyesinin Balçık Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ”u” kesit dere ıslah çalışmaları kapsamında İSU Genel Müdürlüğü, derenin yol güzergâhından geçen kısmında yağmur suyu hattı çalışması yaparak derenin geçişi sağlanacak. 2 bin 400 mm çapında dev boruların kullanıldığı dere geçiş çalışmasında toplamda 130 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı yapılacak. Balçık Mahallesi, Organize Caddesi üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında 20 metre uzunluğundaki hat çalışması tamamlandı.

 

TAŞKIN VE SEL RİSKİ KALMAYACAK

Yapılan dere ıslah ve yol geçiş çalışmalarının tamamlanması ile birlikte, olası ani ve sağanak yağışlarda taşkın ve sel riski ortadan kaldırılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.