İYİ Parti’de 8 ilçenin belediye başkan adayı belli oldu!

Siyaset 20.10.2023 - 12:15, Güncelleme: 20.10.2023 - 12:15 2760+ kez okundu.
 

İYİ Parti’de 8 ilçenin belediye başkan adayı belli oldu!

Kocaeli’de 8 ilçe için belediye başkan adaylarının belli olduğunu duyuran İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “Çayırova, Darıca, Gebze, Dilovası, Körfez, Karamürsel, Kandıra, Gölcük ilçelerinde adaylarımız kesinleşti Genel Başkanımızın katılımıyla Kasım’da duyuracağız.” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla yerel seçimler için Kocaeli’nin 8 ilçesinde adaylarının belli olduğunu açıkladı. Kartepe, Derince Başiskele ve İzmit ilçeleri ve büyükşehir adayı için hala istişare yaptıklarını İl Başkanı Acur, Kasım ayında ise adaylarını Genel Başkanları Akşener’in katılımıyla tanıtacaklarını açıkladı. ‘8 İLÇE KESİN, 4 İLÇE BELİRSİZ’ Acur yaptığı açıklamasında, “Kasım ayının başında Meral Akşener’in katılımıyla adaylarımızı tanıtacağız. Şu anda 8 ilçede adayımız belirlendi. Büyükşehri ve diğer ilçelerde adaylar netleşince açıklayacağız. Çayırova, Darıca, Gebze, Dilovası, Körfez, Karamürsel, Kandıra, Gölcük ilçelerinin adayları kesinleşti.” şeklinde konuştu. ‘BÜYÜKŞEHİR İÇİN EN GÜÇLÜ ADAYI BELİRLEYECEĞİZ’ Büyükşehir ve kalan 4 ilçenin adaylarının henüz belli olmadığını söyleyen Acur, “Kartepe, Derince Başiskele ve İzmit ilçelerindeki adaylarımız ise henüz belli olmadı. Büyükşehir için güçlü bir aday konusunda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.” ifadelerini kullandı.  
Kocaeli’de 8 ilçe için belediye başkan adaylarının belli olduğunu duyuran İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “Çayırova, Darıca, Gebze, Dilovası, Körfez, Karamürsel, Kandıra, Gölcük ilçelerinde adaylarımız kesinleşti Genel Başkanımızın katılımıyla Kasım’da duyuracağız.” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla yerel seçimler için Kocaeli’nin 8 ilçesinde adaylarının belli olduğunu açıkladı. Kartepe, Derince Başiskele ve İzmit ilçeleri ve büyükşehir adayı için hala istişare yaptıklarını İl Başkanı Acur, Kasım ayında ise adaylarını Genel Başkanları Akşener’in katılımıyla tanıtacaklarını açıkladı.

‘8 İLÇE KESİN, 4 İLÇE BELİRSİZ’

Acur yaptığı açıklamasında, “Kasım ayının başında Meral Akşener’in katılımıyla adaylarımızı tanıtacağız. Şu anda 8 ilçede adayımız belirlendi. Büyükşehri ve diğer ilçelerde adaylar netleşince açıklayacağız. Çayırova, Darıca, Gebze, Dilovası, Körfez, Karamürsel, Kandıra, Gölcük ilçelerinin adayları kesinleşti.” şeklinde konuştu.

‘BÜYÜKŞEHİR İÇİN EN GÜÇLÜ ADAYI BELİRLEYECEĞİZ’

Büyükşehir ve kalan 4 ilçenin adaylarının henüz belli olmadığını söyleyen Acur, “Kartepe, Derince Başiskele ve İzmit ilçelerindeki adaylarımız ise henüz belli olmadı. Büyükşehir için güçlü bir aday konusunda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.