Yaman, Bingöl, Tunceli ve Erzincan turunu tamamladı

Dünya 14.09.2023 - 09:13, Güncelleme: 14.09.2023 - 09:13 3311+ kez okundu.
 

Yaman, Bingöl, Tunceli ve Erzincan turunu tamamladı

Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, genel merkezin görevlendirmesi ile Bingöl, Tunceli ve Erzincan turuna çıktı.
Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, Genel Merkezin görevlendirmesi ile ara ara gerçekleştirdiği Anadolu’na bir yenisini daha ekledi. Yaman, önceki gün Bingöl, Tunceli ve Erzincan’a giderek teşkilatlarla bir araya gelirken diğer taraftan çeşitli ziyaretlerde de bulundu. ANADOLU TURUNA BİNGÖL’DEN BAŞLADI Üç günlük Anadolu turunun ilk durağı olan Bingöl’e giden Yaman, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Abdurrahman Öz ile birlikte AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, belediye başkanları, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek istişare de bulundular. Yaman ve Öz daha sonra ise Bingöl’de ki Sendika Başkanları ve STK Başkanları ile bir araya geldiler. TUNCELİ VALİSİNİ ZİYARET ETTİ Bir günlük Bingöl turunun ardından ertesi gün Tunceli’ye geçen Yaman ve Öz, AK Parti Tunceli İl binasına geçerek İl Başkanı Dr.Sercan Özaydın, Mazgirt ve Çemişgezek Belediye Başkanları, ilçe başkanları, ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundular. Ardından Tunceli Valiliğini ziyaret eden yaman ve Öz burada Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkıoğlu ile bir süre görüştüler. Valilik ziyaretinin ardından Tunceli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hıdır Belice’yi ziyaret ettiler. Tunceli’de ki son program ise yine Memur-Sen Tunceli İl Başkanlığının organize ettiği sivil toplum kuruluşları ile buluşma programında STK’lar la bir araya gelen Yaman ve Öz, STK temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinlediler. ERZİNCAN’DA YEREL SEÇİM SÜRECİ KONUŞULDU Üç günlük Anadolu turunun son durağı ise Erzincan oldu. Yaman ve Öz gittikleri Erzincan’da, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, ilçe başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek yaklaşan yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundular. Daha sonra ise Erzincan Ticaret Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretlerinin ardından esnaf ziyareti ve STK buluşmalarını gerçekleştirdiler. Yaman ve Öz, gün boyu süren Erzincan ziyaretinin ardından önceki gün sabah saatlerinde Ankara’ya döndüler.  
Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, genel merkezin görevlendirmesi ile Bingöl, Tunceli ve Erzincan turuna çıktı.

Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, Genel Merkezin görevlendirmesi ile ara ara gerçekleştirdiği Anadolu’na bir yenisini daha ekledi. Yaman, önceki gün Bingöl, Tunceli ve Erzincan’a giderek teşkilatlarla bir araya gelirken diğer taraftan çeşitli ziyaretlerde de bulundu.

ANADOLU TURUNA BİNGÖL’DEN BAŞLADI

Üç günlük Anadolu turunun ilk durağı olan Bingöl’e giden Yaman, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Abdurrahman Öz ile birlikte AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, belediye başkanları, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek istişare de bulundular. Yaman ve Öz daha sonra ise Bingöl’de ki Sendika Başkanları ve STK Başkanları ile bir araya geldiler.

TUNCELİ VALİSİNİ ZİYARET ETTİ

Bir günlük Bingöl turunun ardından ertesi gün Tunceli’ye geçen Yaman ve Öz, AK Parti Tunceli İl binasına geçerek İl Başkanı Dr.Sercan Özaydın, Mazgirt ve Çemişgezek Belediye Başkanları, ilçe başkanları, ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundular. Ardından Tunceli Valiliğini ziyaret eden yaman ve Öz burada Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkıoğlu ile bir süre görüştüler. Valilik ziyaretinin ardından Tunceli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hıdır Belice’yi ziyaret ettiler. Tunceli’de ki son program ise yine Memur-Sen Tunceli İl Başkanlığının organize ettiği sivil toplum kuruluşları ile buluşma programında STK’lar la bir araya gelen Yaman ve Öz, STK temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinlediler.

ERZİNCAN’DA YEREL SEÇİM SÜRECİ KONUŞULDU

Üç günlük Anadolu turunun son durağı ise Erzincan oldu. Yaman ve Öz gittikleri Erzincan’da, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, ilçe başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek yaklaşan yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundular. Daha sonra ise Erzincan Ticaret Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretlerinin ardından esnaf ziyareti ve STK buluşmalarını gerçekleştirdiler. Yaman ve Öz, gün boyu süren Erzincan ziyaretinin ardından önceki gün sabah saatlerinde Ankara’ya döndüler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.