Eski İl Başkanı Aydın Ünlü aday adayı olacak

Siyaset 17.03.2023 - 10:11, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 2899+ kez okundu.
 

Eski İl Başkanı Aydın Ünlü aday adayı olacak

MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü, milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru yapacak. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi
ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin partilerde başvuru süreci  devam  ediyor. Söz konusu süreç kapsamında aday adaylıklarına yönelik resmi başvurular yapılırken  bir gelişme daha yaşandı. MHP  Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü de aday adaylığı için başvurusunu yapacak olan isimler arasında yer aldı. Cumartesi günü saat 14.00'te MHP Kocaeli İl Başkanlığına resmi başvurusunu yapacak olan Ünlü, konu hakkında sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “BAŞVURUMU YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM” “Bilge LİDER’imizin “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” şiarıyla, “ Türkiye Yüzyılı” vizyonunda vatanımıza, milletimize, ülkemizin sigortası MHP ve ilimize hizmet etmek düşüncesiyle 14 Mayıs 2023’te yapılacak 28. dönem Mv. seçimleri için aday adaylık başvurumuzu LİDER’im Devlet BAHÇELİ’nin izniyle yapmış bulunmaktayım. “Devlet ve milletiyle her şeyden önce TÜRKİYE “HEP BİRLİKTE. Hayırlı olsun KOCAELİ……!!!”
MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü, milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru yapacak. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi

ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin partilerde başvuru süreci  devam  ediyor. Söz konusu süreç kapsamında aday adaylıklarına yönelik resmi başvurular yapılırken  bir gelişme daha yaşandı. MHP  Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü de aday adaylığı için başvurusunu yapacak olan isimler arasında yer aldı. Cumartesi günü saat 14.00'te MHP Kocaeli İl Başkanlığına resmi başvurusunu yapacak olan Ünlü, konu hakkında sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“BAŞVURUMU YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM”

“Bilge LİDER’imizin “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” şiarıyla, “ Türkiye Yüzyılı” vizyonunda vatanımıza, milletimize, ülkemizin sigortası MHP ve ilimize hizmet etmek düşüncesiyle 14 Mayıs 2023’te yapılacak 28. dönem Mv. seçimleri için aday adaylık başvurumuzu LİDER’im Devlet BAHÇELİ’nin izniyle yapmış bulunmaktayım. “Devlet ve milletiyle her şeyden önce TÜRKİYE “HEP BİRLİKTE. Hayırlı olsun KOCAELİ……!!!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.