CEM BOYNER, İSTİNYE PARK AVM 'DE YENİ BİR BOYNER MAĞAZASI AÇTI

Gündem 12.03.2024 - 22:02, Güncelleme: 12.03.2024 - 22:02 3291+ kez okundu.
 

CEM BOYNER, İSTİNYE PARK AVM 'DE YENİ BİR BOYNER MAĞAZASI AÇTI

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, İstinye Park'ta yeni bir Boyner mağazası açtı.
Açılışta Cem Hakko,  Mustafa Taviloğlu ve Mustafa Toner dostları Cem Hakko'yu yalnız bırakmadılar. Açılıştan kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Cem Hakko; "Cem'e daha nicelerinde bol  şanslar" notunu düştü.  İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Nejdet Ayaydın'ın ve eşi Emel Ayaydın Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in ev sahipliğini yaptığı özel açılışa katıldılar. İstinye Park'ta yeni mağazasının açılışını yapan iş insanı Cem Boyner, Ayaydın çiftiyle birlikte poz verdi. Açılışa Süper Kulüp Magazin Genel Yayın Koordinatörû Emir Emirhanoğlu ve iş ve cemiyet hayatından çok sayıda seçkin sima katıldı.  
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, İstinye Park'ta yeni bir Boyner mağazası açtı.
Açılışta Cem Hakko,  Mustafa Taviloğlu ve Mustafa Toner dostları Cem Hakko'yu yalnız bırakmadılar. Açılıştan kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Cem Hakko; "Cem'e daha nicelerinde bol
 şanslar" notunu düştü.  İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Nejdet Ayaydın'ın ve eşi Emel Ayaydın Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in ev sahipliğini yaptığı özel açılışa katıldılar. İstinye Park'ta yeni
mağazasının açılışını yapan iş insanı Cem Boyner, Ayaydın çiftiyle birlikte poz verdi. Açılışa Süper Kulüp Magazin Genel Yayın Koordinatörû Emir Emirhanoğlu ve iş ve cemiyet hayatından çok sayıda seçkin sima katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.