Belediye Başkan Adayı Türel’den Hüseyin Öztürk’e ziyaret

Siyaset 05.03.2024 - 19:54, Güncelleme: 05.03.2024 - 19:54 1979+ kez okundu.
 

Belediye Başkan Adayı Türel’den Hüseyin Öztürk’e ziyaret

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, Gebze eski belediye başkan vekili Hüseyin Öztürk’e nezaket ziyaretlerinde bulundu.
 Hüseyin Öztürk ile bir süre Gebze ve bölgesel sorunlarla ilgili sohbet eden Türel, Öztürk’ten seçim süreci ile ilgili destek istedi. Hüseyin Öztürk’ün camianın tecrübeli isimlerinden olduğunu söyleyen Türel; “O bizim siyasi büyüğümüz ve tecrübelerinden her zaman faydalanmak istiyoruz. Allah nasip eder de Gebze’de belediye başkanı olursak kendisi gibi çok sayıda ismin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” dedi. Gebze’de 1994 sonrası gerçek belediyeciliğin merhum Ahmet Penbegüllü ve Hüseyin Öztürk döneminde yapıldığını ifade eden Mustafa Türel, “31 Mart sonrası Gebze hak ettiği bu hizmetlere inşallah yeniden kavuşacak” dedi. Hüseyin Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Mustafa Türel’e teşekkür etti. Türel’e başarı dileklerini de ileten Öztürk, kendisini kapıya kadar uğurladıktan sonra birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, Gebze eski belediye başkan vekili Hüseyin Öztürk’e nezaket ziyaretlerinde bulundu.

 Hüseyin Öztürk ile bir süre Gebze ve bölgesel sorunlarla ilgili sohbet eden Türel, Öztürk’ten seçim süreci ile ilgili destek istedi. Hüseyin Öztürk’ün camianın tecrübeli isimlerinden olduğunu söyleyen Türel; “O bizim siyasi büyüğümüz ve tecrübelerinden her zaman faydalanmak istiyoruz. Allah nasip eder de Gebze’de belediye başkanı olursak kendisi gibi çok sayıda ismin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” dedi. Gebze’de 1994 sonrası gerçek belediyeciliğin merhum Ahmet Penbegüllü ve Hüseyin Öztürk döneminde yapıldığını ifade eden Mustafa Türel, “31 Mart sonrası Gebze hak ettiği bu hizmetlere inşallah yeniden kavuşacak” dedi.

Hüseyin Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Mustafa Türel’e teşekkür etti. Türel’e başarı dileklerini de ileten Öztürk, kendisini kapıya kadar uğurladıktan sonra birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.