Çayırova’da geleneksel sünnet şöleni

Dünya 03.08.2023 - 14:11, Güncelleme: 03.08.2023 - 14:11 3335+ kez okundu.
 

Çayırova’da geleneksel sünnet şöleni

Çayırova Belediyesi’nin Geleneksel Sünnet Şöleni, 4 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da gerçekleştirilecek.
Çayırova Belediyesi, delikanlılığa ilk adımı atacak minikler için sünnet şöleni gerçekleştiriyor. 4 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da yapılacak sünnet şöleni renkli anlara sahne olacak. Belediye üst otaparkında düzenlenecek geleneksel sünnet şöleninde, minikler ve davetliler için sihirbaz, palyaço ve jonglör gösterisi, DJ ile müzik keyfi ve bando, lokma, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikramları yapılacak. Sünnet şölenine katılan çocuklar, sünnet kıyafetleriyle şehir turu yapacak. Çocuklar, Başkan Bünyamin Çiftçi’yle birlikte Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi otoparkından başlayacak şehir turunun ardından şenlik alanına gelecek. BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN DAVET Çocukların mutluluğunu çok önemsediklerinin altını çizen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yavrularımız için geleneksel sünnet şölenimizi gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk bizim için her şeyden önemli. 4 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da gerçekleşecek sünnet şölenimize tüm Çayırovalı hemşerilerimiz davetlidir” diye konuştu.
Çayırova Belediyesi’nin Geleneksel Sünnet Şöleni, 4 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da gerçekleştirilecek.

Çayırova Belediyesi, delikanlılığa ilk adımı atacak minikler için sünnet şöleni gerçekleştiriyor. 4 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da yapılacak sünnet şöleni renkli anlara sahne olacak. Belediye üst otaparkında düzenlenecek geleneksel sünnet şöleninde, minikler ve davetliler için sihirbaz, palyaço ve jonglör gösterisi, DJ ile müzik keyfi ve bando, lokma, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikramları yapılacak. Sünnet şölenine katılan çocuklar, sünnet kıyafetleriyle şehir turu yapacak. Çocuklar, Başkan Bünyamin Çiftçi’yle birlikte Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi otoparkından başlayacak şehir turunun ardından şenlik alanına gelecek.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN DAVET

Çocukların mutluluğunu çok önemsediklerinin altını çizen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yavrularımız için geleneksel sünnet şölenimizi gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk bizim için her şeyden önemli. 4 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da gerçekleşecek sünnet şölenimize tüm Çayırovalı hemşerilerimiz davetlidir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.