ÇİLER, CHP'DE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Siyaset 20.01.2024 - 11:15, Güncelleme: 20.01.2024 - 11:15 3132+ kez okundu.
 

ÇİLER, CHP'DE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

CHP'de PM Toplantısında Gebze Belediye Başkan Adayı olarak CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in ismi açıklanmıştı.
Açıklamanın ardından ortadan kaybolan ve telefonlarını kapatan Çiler, 8 gün sonra adaylıktan çekildiğini duyurdu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği PM Toplantısında Gebze Belediye Başkan Adayı olarak CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in ismi açıklanmıştı. ÇİLER, CHP'DE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI Ancak Nail Çiler'in adaylığının açıklanmasının ardından telefonlarını kapatan ve ortadan kaybolan Nail Çiler, partide büyük rahatsızlığa neden olurken, Çiler 8 günün ardından bugün kamuoyuna açıklama yaparak CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşerek adaylıktan çekildiğini açıkladı. Çiler'in bu tavrı CHP'de büyük hayal kırıklığına neden olurken, ayrıca İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ın önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın isim vermeden Nail Çiler'e gönderme yaptı olarak yorumlandı. İSİM VERMEDEN ÇİLER'E GÖNDERME YAPTI Aday gösterilmesinin ardından telefonlarını kapatan Çiler'e 8 gün boyunca ulaşamayan Gökhan Orhan'ın sosyal medya hesabından yaptığı "Yok Sayıldığım yerde yok sayarım" ifadelerinin yer aldığı paylaşım partililerce yüzlerce beğeni alırken, birçok partili Gökhan Orhan'ı desteklediğini ifade ettiler.   İŞTE GÖKHAN ORHAN'IN İSİM VERMEDEN NAİL ÇİLER'E GÖNDERME YAPTIĞI O PAYLAŞIM;  
CHP'de PM Toplantısında Gebze Belediye Başkan Adayı olarak CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in ismi açıklanmıştı.

Açıklamanın ardından ortadan kaybolan ve telefonlarını kapatan Çiler, 8 gün sonra adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği PM Toplantısında Gebze Belediye Başkan Adayı olarak CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in ismi açıklanmıştı.

ÇİLER, CHP'DE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Ancak Nail Çiler'in adaylığının açıklanmasının ardından telefonlarını kapatan ve ortadan kaybolan Nail Çiler, partide büyük rahatsızlığa neden olurken, Çiler 8 günün ardından bugün kamuoyuna açıklama yaparak CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşerek adaylıktan çekildiğini açıkladı. Çiler'in bu tavrı CHP'de büyük hayal kırıklığına neden olurken, ayrıca İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ın önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın isim vermeden Nail Çiler'e gönderme yaptı olarak yorumlandı.

İSİM VERMEDEN ÇİLER'E GÖNDERME YAPTI

Aday gösterilmesinin ardından telefonlarını kapatan Çiler'e 8 gün boyunca ulaşamayan Gökhan Orhan'ın sosyal medya hesabından yaptığı "Yok Sayıldığım yerde yok sayarım" ifadelerinin yer aldığı paylaşım partililerce yüzlerce beğeni alırken, birçok partili Gökhan Orhan'ı desteklediğini ifade ettiler.

 

İŞTE GÖKHAN ORHAN'IN İSİM VERMEDEN NAİL ÇİLER'E GÖNDERME YAPTIĞI O PAYLAŞIM;

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.