3. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali’ne 68 bin kişi başvurdu

Spor 14.07.2023 - 10:45, Güncelleme: 14.07.2023 - 12:29 8283+ kez okundu.
 

3. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali’ne 68 bin kişi başvurdu

Kocaeli’nin kum, deniz, güneş turizmi açısından en önemli ilçesi Kandıra’da Büyükşehir tarafından düzenlenecek Bisiklet Festivali, 7-10 Eylül’de yapılacak
Doğal güzellikleri, mavi bayraklı plajları, yöresel lezzetleri ve güler yüzlü insanlarıyla tanınan turizmin gözdesi Kandıra, bisiklet tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yıl üçüncü kez Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 7-10 Eylül arasında düzenlenecek festivalde bisikletÇiler Kandıra’nın doğal turistik öneme sahip mekanlarını tanıtmak için pedal çevirecek. 3 gün sürecek festivalin merkez noktası yine Kerpe olacak. Bisikletçiler 4 gün boyunca Bağırganlı, Cebeci, Akçakoca Bey Mezarı, Babatepe, Pembe Kayalar, Babalı Kültür Alanı gibi tarihi ve doğal güzelliklerin yer aldığı rotalarda pedal çevirecek.  Kandıra’nın sadece doğal güzellikleri değil, lezzetli yemekleri de tanıtılacak. Yurtiçi ve yurtdışından 300’den fazla bisikletçinin ilimize geleceği festivalde Kandıra’nın köylerinde yöresel lezzetleri de tadılacak. Festivale 68.000 kişi başvurdu. TURİSTİK MEKANLARDA PEDAL ÇEVRİLECEK 7-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Turizm ve Bisiklet Festivali’ne katılacak 300’den fazla bisikletçi, mutluluk için pedal çevirecek. Kocaeli’nin incisi Kandıra’da çadır kampı yaparak Karadeniz sahillerini keşfedecek olan bisikletçiler hem deniz, hem kıyı hem de doğa turizmi ile Kocaeli’nin tanıtılmasında önemli bir rol oynayacak. Kocaeli Bisiklet Platformu ve Kandıra Belediyesi’nin paydaş olacağı festivalde bisiklet severler yine eşsiz Kandıra Sahillerinde pedal çevirecek. DOĞA TURİZM PARKURLARI MARKALANACAK Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin gizli kalmış güzelliklerini gün yüzüne çıkarmak için büyük bir gayret gösteriyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm ve Doğal Yaşam Alanları Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen yürüyüş güzergahları, tabelalandırılarak doğa ve spor tutkunlarının hizmetine sunuluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl itibariyle 2 bin 500 kilometreden fazla uzunluğa sahip doğa turizmi parkurlarında, yürüyüş, bisiklet, kanyon geçişi ve kamp yapma imkanı sunuyor. FESTİVALE YOĞUN İLGİ Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivalinin kayıt gününde ilginç anlar yaşandı. Festivalin kayıt sayfasına ülkemizin farklı şehirlerinden 68.035 giriş gerçekleştirildi. Yoğun talep sonrası sadece bir dakika içerisinde 300 asil ve 181 yedek kayıt alındı.
Kocaeli’nin kum, deniz, güneş turizmi açısından en önemli ilçesi Kandıra’da Büyükşehir tarafından düzenlenecek Bisiklet Festivali, 7-10 Eylül’de yapılacak

Doğal güzellikleri, mavi bayraklı plajları, yöresel lezzetleri ve güler yüzlü insanlarıyla tanınan turizmin gözdesi Kandıra, bisiklet tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yıl üçüncü kez Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 7-10 Eylül arasında düzenlenecek festivalde bisikletÇiler Kandıra’nın doğal turistik öneme sahip mekanlarını tanıtmak için pedal çevirecek. 3 gün sürecek festivalin merkez noktası yine Kerpe olacak. Bisikletçiler 4 gün boyunca Bağırganlı, Cebeci, Akçakoca Bey Mezarı, Babatepe, Pembe Kayalar, Babalı Kültür Alanı gibi tarihi ve doğal güzelliklerin yer aldığı rotalarda pedal çevirecek.  Kandıra’nın sadece doğal güzellikleri değil, lezzetli yemekleri de tanıtılacak. Yurtiçi ve yurtdışından 300’den fazla bisikletçinin ilimize geleceği festivalde Kandıra’nın köylerinde yöresel lezzetleri de tadılacak. Festivale 68.000 kişi başvurdu.

TURİSTİK MEKANLARDA PEDAL ÇEVRİLECEK

7-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Turizm ve Bisiklet Festivali’ne katılacak 300’den fazla bisikletçi, mutluluk için pedal çevirecek. Kocaeli’nin incisi Kandıra’da çadır kampı yaparak Karadeniz sahillerini keşfedecek olan bisikletçiler hem deniz, hem kıyı hem de doğa turizmi ile Kocaeli’nin tanıtılmasında önemli bir rol oynayacak. Kocaeli Bisiklet Platformu ve Kandıra Belediyesi’nin paydaş olacağı festivalde bisiklet severler yine eşsiz Kandıra Sahillerinde pedal çevirecek.

DOĞA TURİZM PARKURLARI MARKALANACAK

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin gizli kalmış güzelliklerini gün yüzüne çıkarmak için büyük bir gayret gösteriyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm ve Doğal Yaşam Alanları Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen yürüyüş güzergahları, tabelalandırılarak doğa ve spor tutkunlarının hizmetine sunuluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl itibariyle 2 bin 500 kilometreden fazla uzunluğa sahip doğa turizmi parkurlarında, yürüyüş, bisiklet, kanyon geçişi ve kamp yapma imkanı sunuyor.

FESTİVALE YOĞUN İLGİ

Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivalinin kayıt gününde ilginç anlar yaşandı. Festivalin kayıt sayfasına ülkemizin farklı şehirlerinden 68.035 giriş gerçekleştirildi. Yoğun talep sonrası sadece bir dakika içerisinde 300 asil ve 181 yedek kayıt alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.