Gönülden Gönüle Projesi'nde Gebze'de gönüllere dokundular

Dünya 06.10.2023 - 13:46, Güncelleme: 06.10.2023 - 13:46 2145+ kez okundu.
 

Gönülden Gönüle Projesi'nde Gebze'de gönüllere dokundular

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü
alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya  dek ilimizin  her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor.  9 Hane Ziyaret Edildi, Durumları Yerinde İncelendi Gebze ilçemizde yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi 9 aileyi hanelerinde ziyaret edip, onlarla hemhal olan Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Ziyaret edilen aileler: “Bizlerin evlerine kadar geldiğiniz ve sıkıntılarımızı dinlediğiniz için teşekkür ediyoruz’’ diyerek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler. Kimsesizlerin kimi olmak için Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirilen ziyaretler sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Şenol Kaya, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü

alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya  dek ilimizin  her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor. 

9 Hane Ziyaret Edildi, Durumları Yerinde İncelendi

Gebze ilçemizde yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi 9 aileyi hanelerinde ziyaret edip, onlarla hemhal olan Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Ziyaret edilen aileler: “Bizlerin evlerine kadar geldiğiniz ve sıkıntılarımızı dinlediğiniz için teşekkür ediyoruz’’ diyerek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.

Kimsesizlerin kimi olmak için Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirilen ziyaretler sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Şenol Kaya, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.