MARMARAKAF tanıtımı Gebze’de yapıldı

Gündem 25.01.2024 - 10:04, Güncelleme: 26.01.2024 - 14:26 2224+ kez okundu.
 

MARMARAKAF tanıtımı Gebze’de yapıldı

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF) tanıtım lansmanı Gebze’de gerçekleşti.
Gebze Happy Inn Otel’de düzenlenen toplantıya Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi istihdam ofisi Daire Başkanı Öztekin Kaşukçi, GTÜ rektör yardımcısı Hasan Çelebi, İnsan Kaynakları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükçü, İŞKUR Kocaeli ve Gebze temsilcileri, Organize Sanayi Bölgelerinin temsilcileri, İKDAY Üyeleri, İnsan kaynakları firmalarının temsilcileri ile basın mensupları katıldı. 100 BİN KATILIMCI -1000 FİRMA Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “ 100 bin katılımcı ve 1000 firma ile 250 etkinlik yapılması planlanan fuar, genç yetenekleri ve iş dünyasını buluşturan önemli bir platform olacak. Fuar, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşları ile üniversite öğrencilerini ve mezunlarını bir araya getirerek, istihdam ve staj konularında destek sunacak” sözleri ile başlayarak şunları söyledi: “Türkiye’nin en büyükleri, en büyük kariyer fuarında buluşacak. T. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, 15 üniversite, yüzlerce sanayi kuruluşu fuara destek verecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Valiliği de bölgemizde düzenlenecek bu fuara iş dünyası ile birlikte destekleyici olacak.”dedi. GEBZE VE İŞ DÜNYASI BÜYÜK KATKI SUNDU Rektör Cantürk Gebze’nin de iş dünyası ve STK’larla birlikte düzenlenecek fuara büyük katkı sunduğunun altını çizerek, “Biz bu yıl Kocaeli Üniversitesi olarak fuarı üstlendik. İnanıyoruz ki önümüzdeki süreçte GTÜ, GTO’da bir kez daha bu fuarı bölgemizi taşıyacaktır. Herkesi katkılarından dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. GTO meclis üyesi ve İKDAY Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Alaşar, MARMARAKAF ile ilgili yaptığı açıklamada Türkiye’nin en büyük sanayi şehri olan Kocaeli’de 100 bin kişinin ziyaret etmesi planlanan kariyer fuarında iş dünyasına sunulacak fırsatlar hakkında bilgiler verdi.
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF) tanıtım lansmanı Gebze’de gerçekleşti.

Gebze Happy Inn Otel’de düzenlenen toplantıya Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi istihdam ofisi Daire Başkanı Öztekin Kaşukçi, GTÜ rektör yardımcısı Hasan Çelebi, İnsan Kaynakları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükçü, İŞKUR Kocaeli ve Gebze temsilcileri, Organize Sanayi Bölgelerinin temsilcileri, İKDAY Üyeleri, İnsan kaynakları firmalarının temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

100 BİN KATILIMCI -1000 FİRMA
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “ 100 bin katılımcı ve 1000 firma ile 250 etkinlik yapılması planlanan fuar, genç yetenekleri ve iş dünyasını buluşturan önemli bir platform olacak. Fuar, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşları ile üniversite öğrencilerini ve mezunlarını bir araya getirerek, istihdam ve staj konularında destek sunacak” sözleri ile başlayarak şunları söyledi:
“Türkiye’nin en büyükleri, en büyük kariyer fuarında buluşacak. T. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, 15 üniversite, yüzlerce sanayi kuruluşu fuara destek verecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Valiliği de bölgemizde düzenlenecek bu fuara iş dünyası ile birlikte destekleyici olacak.”dedi.

GEBZE VE İŞ DÜNYASI BÜYÜK KATKI SUNDU
Rektör Cantürk Gebze’nin de iş dünyası ve STK’larla birlikte düzenlenecek fuara büyük katkı sunduğunun altını çizerek, “Biz bu yıl Kocaeli Üniversitesi olarak fuarı üstlendik. İnanıyoruz ki önümüzdeki süreçte GTÜ, GTO’da bir kez daha bu fuarı bölgemizi taşıyacaktır. Herkesi katkılarından dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
GTO meclis üyesi ve İKDAY Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Alaşar, MARMARAKAF ile ilgili yaptığı açıklamada Türkiye’nin en büyük sanayi şehri olan Kocaeli’de 100 bin kişinin ziyaret etmesi planlanan kariyer fuarında iş dünyasına sunulacak fırsatlar hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.