Milletvekili Katırcıoğlu: “Ev hanımlarımızın emekliliğine destek olacağız”

Dünya 24.04.2023 - 13:25, Güncelleme: 24.04.2023 - 13:25 2536+ kez okundu.
 

Milletvekili Katırcıoğlu: “Ev hanımlarımızın emekliliğine destek olacağız”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Kandıra’da konuk olduğu kırsal mahallelerde sıcak ilgiyle karşılandı.
Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Katırcıoğlu, “Bizim için aile kutsaldır. Aile kurumunun taşıdığı değerleri muhafaza altına alacağız. Ev hanımlarımızın emekliliğine destek sağlayacağız” dedi. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Kandıra’nın kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yakın ilgi ve sevgisiyle karşılanan Milletvekili Katırcıoğlu’na ziyaretlerinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve teşkilat yöneticileri eşlik etti. Kandıra’da esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Katırcıoğlu, Kandıra’nın kırsal mahalleleri olan Yağcılar, Akçaova, Gebeşler, Çerçili, Beylerbeyi, Safalı Mahallelerinde vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. “AİLE YAPISINA TOZ KONDURMAYACAĞIZ” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Kırsal Dönüşüm Projesi ile çiftçilere yönelin verilen 10 müjdeyi vatandaşlarla paylaşan Katırcıoğlu, “Milletimiz için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Yeni müjdelerimiz hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Biz Cumhur İttifakı olarak aile kurumunun korunmasını savunuyoruz. LGBT gibi milli ve manevi değerlerimizle örtüşmeyen, toplumun temel taşı aile kurumumuzu zedeleyecek her türlü sapkınlığın karşısındayız. Başka ülkelerle kıyasladığımızda, en çok iftihar ettiğimiz hususlarından birisi güçlü aile yapımızdır. Bu güçlü aile yapısını bozmaya dönük her türlü ifsat hareketine karşı uyanık olacağız. Aileye toz kondurmayız. Ama karşımızdaki ittifakın böyle bir derdi yok” dedi. “EV HANIMLARININ EMEKLİLİĞİNE DESTEK SAĞLAYACAĞIZ” 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde vatandaşların güçlü bir destekle Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerine inandıklarını ifade eden Katırcıoğlu, “Aile ve Gençlik Bankası’nı kuracağız. Aile Koruma Kalkanı Programıyla ev hanımlarının emekliliğine destek sağlayacak, yeni ailelerin kurulmasını teşvik edecek, gençler başta olmak üzere aile bireylerine istihdam sağlayacak, aileyi ve çocuğu tehdit eden her türlü olumsuz eğilimlere karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Kandıra’da konuk olduğu kırsal mahallelerde sıcak ilgiyle karşılandı.

Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Katırcıoğlu, “Bizim için aile kutsaldır. Aile kurumunun taşıdığı değerleri muhafaza altına alacağız. Ev hanımlarımızın emekliliğine destek sağlayacağız” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Kandıra’nın kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yakın ilgi ve sevgisiyle karşılanan Milletvekili Katırcıoğlu’na ziyaretlerinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve teşkilat yöneticileri eşlik etti. Kandıra’da esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Katırcıoğlu, Kandıra’nın kırsal mahalleleri olan Yağcılar, Akçaova, Gebeşler, Çerçili, Beylerbeyi, Safalı Mahallelerinde vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

“AİLE YAPISINA TOZ KONDURMAYACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Kırsal Dönüşüm Projesi ile çiftçilere yönelin verilen 10 müjdeyi vatandaşlarla paylaşan Katırcıoğlu, “Milletimiz için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Yeni müjdelerimiz hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Biz Cumhur İttifakı olarak aile kurumunun korunmasını savunuyoruz. LGBT gibi milli ve manevi değerlerimizle örtüşmeyen, toplumun temel taşı aile kurumumuzu zedeleyecek her türlü sapkınlığın karşısındayız. Başka ülkelerle kıyasladığımızda, en çok iftihar ettiğimiz hususlarından birisi güçlü aile yapımızdır. Bu güçlü aile yapısını bozmaya dönük her türlü ifsat hareketine karşı uyanık olacağız. Aileye toz kondurmayız. Ama karşımızdaki ittifakın böyle bir derdi yok” dedi.

“EV HANIMLARININ EMEKLİLİĞİNE DESTEK SAĞLAYACAĞIZ”

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde vatandaşların güçlü bir destekle Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerine inandıklarını ifade eden Katırcıoğlu, “Aile ve Gençlik Bankası’nı kuracağız. Aile Koruma Kalkanı Programıyla ev hanımlarının emekliliğine destek sağlayacak, yeni ailelerin kurulmasını teşvik edecek, gençler başta olmak üzere aile bireylerine istihdam sağlayacak, aileyi ve çocuğu tehdit eden her türlü olumsuz eğilimlere karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.