Bakan Varank, Kocaeli’ye geliyor

Siyaset 19.04.2023 - 13:01, Güncelleme: 20.04.2023 - 13:25 2926+ kez okundu.
 

Bakan Varank, Kocaeli’ye geliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yarın (Çarşamba) Kocaeli’ye gelerek bir dizi program gerçekleştirecek.
Sabah saatlerinde Kocaeli’ye gelerek TÜBİTAK-Medikal Biyoteknoloji Mükemmeliyet Merkezi ile Ulusal Biyolojik ve Kimyasal Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek olan Varank, gün boyu Kocaeli’de bir dizi programlar gerçekleştirecek. GEBZE VE İZMİT’TE VATANDAŞLARLA BULUŞACAK Bakan Varank, TÜBİTAK’ta gerçekleştirilecek açılışın ardından Saat 13.30’da Gebze Kent Meydanı ve Eski Çarşı’da vatandaşlarla bir araya gelecek ardından AK Parti Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış programına katılacak. Gebze’deki programlarının ardından Saat 17.30 civarı İzmit Yürüyüş Yolu’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek olan Varank, akşam ise depremden etkilenen vatandaşlarla birlikte iftar programı gerçekleştirecek. Bakan Varank iftar programının ardından Kocaelili gençlerle bir araya gelecek.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yarın (Çarşamba) Kocaeli’ye gelerek bir dizi program gerçekleştirecek.

Sabah saatlerinde Kocaeli’ye gelerek TÜBİTAK-Medikal Biyoteknoloji Mükemmeliyet Merkezi ile Ulusal Biyolojik ve Kimyasal Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek olan Varank, gün boyu Kocaeli’de bir dizi programlar gerçekleştirecek.

GEBZE VE İZMİT’TE VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

Bakan Varank, TÜBİTAK’ta gerçekleştirilecek açılışın ardından Saat 13.30’da Gebze Kent Meydanı ve Eski Çarşı’da vatandaşlarla bir araya gelecek ardından AK Parti Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış programına katılacak. Gebze’deki programlarının ardından Saat 17.30 civarı İzmit Yürüyüş Yolu’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek olan Varank, akşam ise depremden etkilenen vatandaşlarla birlikte iftar programı gerçekleştirecek. Bakan Varank iftar programının ardından Kocaelili gençlerle bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.