Şahin Talus, parti dinamiklerini diri tutuyor

Siyaset 25.02.2024 - 20:49, Güncelleme: 25.02.2024 - 20:53 1751+ kez okundu.
 

Şahin Talus, parti dinamiklerini diri tutuyor

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, parti kurucularından sonra geçmiş dönem ilçe başkanlarıyla da bir araya geldi.
AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, partinin tüm dinamiklerini 31 Mart öncesinde diri tutmak adına parti kurucularından sonra bugün de geçmiş dönem ilçe başkanlarıyla da bir araya geldi. Maide Restouran’ta gerçekleştirilen buluşmaya; AK Parti’nin kuruluşundan bugüne davaya büyük katkı sunan geçmiş dönem ilçe başkanları katıldı.   AK PARTİ’NİN TEMELİMİZDE İSTİŞARE VAR Geçmiş dönem ilçe başkanlarının fikir ve önerilerini alan ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktaran AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “AK Parti, istişareyle kurulmuş, bugüne kadar da her seviyede ve zeminde istişare kültürünü yaşatmış bir partidir. 21 yıllık iktidarımızda da hala güçlü ve dinamik olmamızda bu kültürün ve milyonlarla ifade ettiğimiz büyük AK Parti ailemizin her bir ferdinin emeği vardır.   HİZMET VE ESER SİYASETİ Bugün de kutlu davamıza büyük emek veren geçmiş dönem ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Onların fikir ve önerilerini aldık, yaptığımız çalışmalarla ilgili de istişarede bulunduk. Biz biriz ve beraberiz. Bu birlik ve beraberlik ile de 31 Mart’ta Kocaeli’nin genelinde zafer elde edeceğiz, ‘gerçek belediyecilik’ anlayışı ile hizmet ve eser üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, parti kurucularından sonra geçmiş dönem ilçe başkanlarıyla da bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, partinin tüm dinamiklerini 31 Mart öncesinde diri tutmak adına parti kurucularından sonra bugün de geçmiş dönem ilçe başkanlarıyla da bir araya geldi. Maide Restouran’ta gerçekleştirilen buluşmaya; AK Parti’nin kuruluşundan bugüne davaya büyük katkı sunan geçmiş dönem ilçe başkanları katıldı.

 

AK PARTİ’NİN TEMELİMİZDE İSTİŞARE VAR

Geçmiş dönem ilçe başkanlarının fikir ve önerilerini alan ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktaran AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “AK Parti, istişareyle kurulmuş, bugüne kadar da her seviyede ve zeminde istişare kültürünü yaşatmış bir partidir. 21 yıllık iktidarımızda da hala güçlü ve dinamik olmamızda bu kültürün ve milyonlarla ifade ettiğimiz büyük AK Parti ailemizin her bir ferdinin emeği vardır.

 

HİZMET VE ESER SİYASETİ

Bugün de kutlu davamıza büyük emek veren geçmiş dönem ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Onların fikir ve önerilerini aldık, yaptığımız çalışmalarla ilgili de istişarede bulunduk. Biz biriz ve beraberiz. Bu birlik ve beraberlik ile de 31 Mart’ta Kocaeli’nin genelinde zafer elde edeceğiz, ‘gerçek belediyecilik’ anlayışı ile hizmet ve eser üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.