AK Parti’nin yeni gözdesi

Siyaset 12.02.2024 - 10:54, Güncelleme: 12.02.2024 - 10:54 1372+ kez okundu.
 

AK Parti’nin yeni gözdesi

Gebze’nin sevilen esnaflarından genç işadamı Hakan Aydemir, AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı müracatı sonrasında yaptığı çalışmalarla AK Parti’nin yeni gözdesi oldu.
Uzun yıllardır Gebze’de esnaflık yapan Kent Fırın’ın sahiplerinden genç ve başarılı işadamı Hakan Aydemir, Gebze Belediyesi meclis üyeliği başvurusunun ardından gerek vatandaşların gerekse teşkilat mensuplarının talep ve sorunlarının çözümü noktasında ilgili kişi ve kurumlarla görüşmelerini aralıksız sürdürüyor.  BAŞKAN KAYA’DAN TEŞEKKÜR BELGESİ ALDI 14-28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen Genel Seçim süreçlerinde teşkilat çalışmalarına sunduğu katkılardan ötürü AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün takdirini kazanan Aydemir, seçimlerin hemen ardından da teşekkür belgesi ve plaketle takdim edilerek onurlandırılmıştı.  PARTİYE 65 YENİ ÜYE KAZANDIRDI Azimle ve samimiyetle çalışmalarını sürdüren Hakan Aydemir son olarak önceki gün Gebze Ağrılılar Derneğinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın da katıldığı rozet takma töreniyle partiye 65 yeni üye kazandırarak parti büyüklerinin ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın takdirini kazandı. "EKİP RUHU BENİM OLMAZSA OLMAZIM" Meclis üyeliği başvurusunun ardından büyük heyecan yaşadığını ve kendisini hizmete adadığını belirten Aydemir; "Gerek iş hayatımda gerek sosyal hayatımda benim için her zaman başarının anahtarı bir olmak, birlik olmaktan geçiyor. Meclis üyeliği başvurumu yaparken de menfi beklentiler, kazanımlar için bu göreve talip olmadım. Partimin takdiri ile de görev verilirse de Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla uyum içinde çalışarak Gebzemize, Gebzeli hemşehrilerimize hizmet etmek istediğim için bu yola çıktım.”dedi.
Gebze’nin sevilen esnaflarından genç işadamı Hakan Aydemir, AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı müracatı sonrasında yaptığı çalışmalarla AK Parti’nin yeni gözdesi oldu.

Uzun yıllardır Gebze’de esnaflık yapan Kent Fırın’ın sahiplerinden genç ve başarılı işadamı Hakan Aydemir, Gebze Belediyesi meclis üyeliği başvurusunun ardından gerek vatandaşların gerekse teşkilat mensuplarının talep ve sorunlarının çözümü noktasında ilgili kişi ve kurumlarla görüşmelerini aralıksız sürdürüyor. 

BAŞKAN KAYA’DAN TEŞEKKÜR BELGESİ ALDI
14-28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen Genel Seçim süreçlerinde teşkilat çalışmalarına sunduğu katkılardan ötürü AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün takdirini kazanan Aydemir, seçimlerin hemen ardından da teşekkür belgesi ve plaketle takdim edilerek onurlandırılmıştı. 

PARTİYE 65 YENİ ÜYE KAZANDIRDI
Azimle ve samimiyetle çalışmalarını sürdüren Hakan Aydemir son olarak önceki gün Gebze Ağrılılar Derneğinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın da katıldığı rozet takma töreniyle partiye 65 yeni üye kazandırarak parti büyüklerinin ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın takdirini kazandı.

"EKİP RUHU BENİM OLMAZSA OLMAZIM"

Meclis üyeliği başvurusunun ardından büyük heyecan yaşadığını ve kendisini hizmete adadığını belirten Aydemir; "Gerek iş hayatımda gerek sosyal hayatımda benim için her zaman başarının anahtarı bir olmak, birlik olmaktan geçiyor. Meclis üyeliği başvurumu yaparken de menfi beklentiler, kazanımlar için bu göreve talip olmadım. Partimin takdiri ile de görev verilirse de Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla uyum içinde çalışarak Gebzemize, Gebzeli hemşehrilerimize hizmet etmek istediğim için bu yola çıktım.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.