GEBKİM İtfaiyesi’ne Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı

Ekonomi 27.04.2023 - 12:46, Güncelleme: 27.04.2023 - 13:25 76371+ kez okundu.
 

GEBKİM İtfaiyesi’ne Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı

Cumhurbaşkanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinde arama kurtarma çalışmalarında görev alan ekiplere Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı takdim edildi.
 Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı Tevcih Töreni'nde GEBKİM İtfaiye Amiri Zafer Yıldız’a da ekibini temsilen madalya verildi. Zafer Yıldız, madalyasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden aldı.   https://twitter.com/GebkimOsb/status/1651177734620446723?s=20      6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu. Kalplerimizde derin acılar bırakan bu büyük felaketin ilk saatlerinden itibaren tüm imkanlarını deprem bölgesine seferber eden GEBKİM Kimya İhtisas OSB, yaraların sarılması için büyük çaba sarfetti. Kocaeli’nde faaliyet gösteren GEBKİM OSB’nin kahraman itfaiyecileri de arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için tam donanımlı ekipmanları ile sahada fedakârca görev yaptılar. Enkaz altından çıkarılan her canımızla birlikte umutları da yeşerttiler. Deprem kahramanları unutulmadı ve bölgede büyük fedakârlık gösteren arama kurtarma ekiplerine Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı verildi. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, GEBKİM İtfaiye Amiri Zafer Yıldız, ekibi adına fedakârlık madalyasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden aldı. GEBKİM Kimya İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin hemen ardından bölgedeki çalışmalara katkı sağlamak üzere harekete geçtiklerini belirterek şunları söyledi: “GEBKİM’li sanayiciler olarak tüm imkanlarımızla ülkemizi derinden sarsan bu büyük felaketin yaralarının sarılması ve bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanması için gayret gösterdik. Bu süreçte Kocaeli’nden deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan GEBKİM İtfaiyemizin çok değerli ekibine fedakarlıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır. Devletimizin bizlere bu madalyayı layık görmesinden dolayı gurur duyuyor, teşekkürlerimizi sunuyorum”.
Cumhurbaşkanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinde arama kurtarma çalışmalarında görev alan ekiplere Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı takdim edildi.

 Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı Tevcih Töreni'nde GEBKİM İtfaiye Amiri Zafer Yıldız’a da ekibini temsilen madalya verildi. Zafer Yıldız, madalyasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden aldı.

 

https://twitter.com/GebkimOsb/status/1651177734620446723?s=20 

 

 

6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu. Kalplerimizde derin acılar bırakan bu büyük felaketin ilk saatlerinden itibaren tüm imkanlarını deprem bölgesine seferber eden GEBKİM Kimya İhtisas OSB, yaraların sarılması için büyük çaba sarfetti. Kocaeli’nde faaliyet gösteren GEBKİM OSB’nin kahraman itfaiyecileri de arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için tam donanımlı ekipmanları ile sahada fedakârca görev yaptılar. Enkaz altından çıkarılan her canımızla birlikte umutları da yeşerttiler.

Deprem kahramanları unutulmadı ve bölgede büyük fedakârlık gösteren arama kurtarma ekiplerine Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı verildi. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, GEBKİM İtfaiye Amiri Zafer Yıldız, ekibi adına fedakârlık madalyasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden aldı.

GEBKİM Kimya İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin hemen ardından bölgedeki çalışmalara katkı sağlamak üzere harekete geçtiklerini belirterek şunları söyledi: “GEBKİM’li sanayiciler olarak tüm imkanlarımızla ülkemizi derinden sarsan bu büyük felaketin yaralarının sarılması ve bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanması için gayret gösterdik. Bu süreçte Kocaeli’nden deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan GEBKİM İtfaiyemizin çok değerli ekibine fedakarlıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır. Devletimizin bizlere bu madalyayı layık görmesinden dolayı gurur duyuyor, teşekkürlerimizi sunuyorum”.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.