Darıca’da 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler anısına lokma dağıtıldı

Gündem 07.02.2024 - 12:09, Güncelleme: 07.02.2024 - 12:09 2455+ kez okundu.
 

Darıca’da 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler anısına lokma dağıtıldı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Miraç Kandili ve 6 Şubat depreminin 1. yıl dönümü dolayısıyla depremde vefat eden vatandaşların anısına lokma dağıttı. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların kandilini kutladı.
Depremin ilk gününden itibaren afet bölgesindeki vatandaşlara kucak açan ve tüm imkanlarını seferber eden Darıca Belediyesi, 6 Şubat’ın yıl dönümünde Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenleri unutmadı. "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için ülkenin dört bir yerinde anma törenleri düzenlenerek dualar edilirken Darıca Belediyesi de Miraç Kandili dolayısıyla deprem şehitleri anısına lokma dağıttı. Eyüboğlu Camii’nde düzenlenen Miraç Kandili programına AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dualarla deprem şehitlerini andı. Kandil programı sonrası cami çıkışında vatandaşlara lokma ikram edildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da cami cemaatine ve vatandaşlara lokma dağıttı ve kandillerini kutladı. UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ Miraç mucizesinin gerçekleştiği bu manevi gecenin Kahramanmaraş merkezli yaşanan asrın felaketindeki acıların dinmesine vesile olmasını dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketinin üzerinden tam bir yıl geçti. Bu büyük felaket, depremzede kardeşlerimiz başta olmak üzere milletimizin kalbinde tarifi mümkün olmayan acılar bıraktı. 6 Şubat tarihini unutmadık, unutmayacağız. Bir daha böyle bir faciayı yaşamamak en büyük temennimizdir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bu mübarek günde Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarını kaybeden kardeşlerimizin üzüntüsünü paylaştığımızı ifade etmek istiyorum. Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın, Miraç Kandili feyz ve bereketi ile birliğimizi, beraberliğimizi, 6 Şubat sürecinde gösterdiğimiz dayanışmayı daim kılsın diye dua ediyoruz” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Miraç Kandili ve 6 Şubat depreminin 1. yıl dönümü dolayısıyla depremde vefat eden vatandaşların anısına lokma dağıttı. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların kandilini kutladı.

Depremin ilk gününden itibaren afet bölgesindeki vatandaşlara kucak açan ve tüm imkanlarını seferber eden Darıca Belediyesi, 6 Şubat’ın yıl dönümünde Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenleri unutmadı. "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için ülkenin dört bir yerinde anma törenleri düzenlenerek dualar edilirken Darıca Belediyesi de Miraç Kandili dolayısıyla deprem şehitleri anısına lokma dağıttı. Eyüboğlu Camii’nde düzenlenen Miraç Kandili programına AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dualarla deprem şehitlerini andı. Kandil programı sonrası cami çıkışında vatandaşlara lokma ikram edildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da cami cemaatine ve vatandaşlara lokma dağıttı ve kandillerini kutladı.

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

Miraç mucizesinin gerçekleştiği bu manevi gecenin Kahramanmaraş merkezli yaşanan asrın felaketindeki acıların dinmesine vesile olmasını dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketinin üzerinden tam bir yıl geçti. Bu büyük felaket, depremzede kardeşlerimiz başta olmak üzere milletimizin kalbinde tarifi mümkün olmayan acılar bıraktı. 6 Şubat tarihini unutmadık, unutmayacağız. Bir daha böyle bir faciayı yaşamamak en büyük temennimizdir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bu mübarek günde Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarını kaybeden kardeşlerimizin üzüntüsünü paylaştığımızı ifade etmek istiyorum. Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın, Miraç Kandili feyz ve bereketi ile birliğimizi, beraberliğimizi, 6 Şubat sürecinde gösterdiğimiz dayanışmayı daim kılsın diye dua ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.