Polisan Ortaokulu, Kocaeli birincisi oldu

Sanat 14.06.2023 - 11:16, Güncelleme: 14.06.2023 - 20:50 20255+ kez okundu.
 

Polisan Ortaokulu, Kocaeli birincisi oldu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun 2023 faaliyet programı kapsamında Kocaeli’de 8 dalda düzenlenen...............................
 halk oyunları yarışmalarında Polisan Ortaokulu geleneği bozmayarak yine Kocaeli il Birincisi oldu. Kocaeli Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen yarışmaya katılan Polisan Ortaokulu minikler ekibi düzenlenen minikler geleneksel yarışmasında Van yöresine ait halk oyunları gösterisi ile Kocaeli il birincisi olarak yine Dilovası’nın gururu oldu. Yarışmaları yakından takip eden Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, il birincisi olan Polisan Ortaokulu yönetimini ve ekibini tebrik ettiler. Polisan ekibine Birincilik ödülünü de İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay verdi. Türkiye Halk oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda il birinciliği alan ekipler ilerleyen süreçte belirlenecek tarihler çerçevesinde önce bölge birinciliği ardından da Türkiye şampiyonası için yarışacaklar.
Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun 2023 faaliyet programı kapsamında Kocaeli’de 8 dalda düzenlenen...............................

 halk oyunları yarışmalarında Polisan Ortaokulu geleneği bozmayarak yine Kocaeli il Birincisi oldu.

Kocaeli Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen yarışmaya katılan Polisan Ortaokulu minikler ekibi düzenlenen minikler geleneksel yarışmasında Van yöresine ait halk oyunları gösterisi ile Kocaeli il birincisi olarak yine Dilovası’nın gururu oldu. Yarışmaları yakından takip eden Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, il birincisi olan Polisan Ortaokulu yönetimini ve ekibini tebrik ettiler. Polisan ekibine Birincilik ödülünü de İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay verdi.

Türkiye Halk oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda il birinciliği alan ekipler ilerleyen süreçte belirlenecek tarihler çerçevesinde önce bölge birinciliği ardından da Türkiye şampiyonası için yarışacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.