Rüstem Metin Yurttaş Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi açılıyor

Kültür 26.08.2023 - 13:39, Güncelleme: 28.08.2023 - 13:09 15891+ kez okundu.
 

Rüstem Metin Yurttaş Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi açılıyor

Darıca Belediyesi ile hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurtsever işbirliğinde yapılan Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi, Çevre Şehircilik
DARICA’DA AÇILIŞ BAYRAMI BAKAN ÖZHASEKİ’NİN KATILIMIYLA SÜRÜYOR ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla açılıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 29 Ağustos Salı günü saat 17.00’da düzenlenecek ve bölge protokolünün de yoğun katılım göstereceği açılış törenine tüm Darıcalıları davet etti. Darıca Belediyesi’nin açılış bayramı devam ediyor. Göreve geldiği günden beri vatandaşlara verdiği sözleri bir bir yerine getiren ve peş peşe hayata geçirilen projelerin açılışlarını gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın Kazım Karabekir Mahallesi’nde hayırsever işadamı ile işbirliğinde yaptığı Rüstem Metin Yurttaş Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi 29 Ağustos Salı günü saat 17.00’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla açılıyor. BAŞKAN BIYIK’TAN DAVET VAR Bakan Özhaseki ile birlikte bölge protokolünün de yoğun ilgi göstermesi beklenen açılış için gururlu olduklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, söz verdikleri bir projeyi daha tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Darıcalıları açılışa davet eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca’yı daha yaşanabilir bir kent yapmak ve ilçemizin ihtiyacı olan eserleri kazandırmak için ortak akıl çerçevesinde hayırsever vatandaşlar, özel sektör ve kamu kurumları ile de işbirliği yapıyoruz. Rüstem Metin Yurttaş Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi projemiz de bu işbirliği ve uyumun en güzel örneklerinden biri oldu. İlçemizde çok önemli bir eksikliği gideren ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin de katılacağı projemizin açılışına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi. HEM AİLE SAĞLIĞI HEM KÜLTÜR MERKEZİ Proje hakkında da bilgi veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Halkımızın sağlığı ve mutluluğu bizler için son derece önemli. Halkımızın tüm talep ve ihtiyaçlarını titizlikle inceleyip, Darıca’mıza en yüksek faydayı sağlamaya çalışıyoruz ve projelerimizi de bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Kazım Karabekir Mahallemizde inşa ettiğimiz toplam 1.756 metrekare kapalı alanda zemin artı iki kattan oluşan Rüstem Metin Yurttaş Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi’nin alt katı aile sağlığı merkezi olarak hizmet veriyor. 8 adet doktor odası ile birlikte aşı odası ve gebe izlem odası ile bölgenin önemli bir ihtiyacı giderildi. Üst katları ise özellikle gençlerimize ayırdık. Her bir metrekaresini gençlerimiz için planladık. Tasarım ve fikir atölyelerinde gençlerimiz bir araya gelerek fikir üretiyor. Üniversite sınavına hazırlanan gençlerimiz için bireysel çalışma ofisleri oluşturduk. Ders çalışan ve kitap okuyan gençlere ücretsiz çay ve kek ikramında bulunuyoruz. Genç Youtuber’lar için Youtube stüdyosu oluşturduk. Sosyal medya için içerik üretmek isteyen gençlere destek oluyoruz. Meclis toplantılarımızı da yaptığımız toplantı salonu ise bölgede yaşayanlar için eğitim ve konferans salonu olarak hizmet verecek.”
Darıca Belediyesi ile hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurtsever işbirliğinde yapılan Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi, Çevre Şehircilik

DARICA’DA AÇILIŞ BAYRAMI BAKAN ÖZHASEKİ’NİN KATILIMIYLA SÜRÜYOR

ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla açılıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 29 Ağustos Salı günü saat 17.00’da düzenlenecek ve bölge protokolünün de yoğun katılım göstereceği açılış törenine tüm Darıcalıları davet etti.

Darıca Belediyesi’nin açılış bayramı devam ediyor. Göreve geldiği günden beri vatandaşlara verdiği sözleri bir bir yerine getiren ve peş peşe hayata geçirilen projelerin açılışlarını gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın Kazım Karabekir Mahallesi’nde hayırsever işadamı ile işbirliğinde yaptığı Rüstem Metin Yurttaş Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi 29 Ağustos Salı günü saat 17.00’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla açılıyor.

BAŞKAN BIYIK’TAN DAVET VAR

Bakan Özhaseki ile birlikte bölge protokolünün de yoğun ilgi göstermesi beklenen açılış için gururlu olduklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, söz verdikleri bir projeyi daha tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Darıcalıları açılışa davet eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca’yı daha yaşanabilir bir kent yapmak ve ilçemizin ihtiyacı olan eserleri kazandırmak için ortak akıl çerçevesinde hayırsever vatandaşlar, özel sektör ve kamu kurumları ile de işbirliği yapıyoruz. Rüstem Metin Yurttaş Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi projemiz de bu işbirliği ve uyumun en güzel örneklerinden biri oldu. İlçemizde çok önemli bir eksikliği gideren ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin de katılacağı projemizin açılışına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

HEM AİLE SAĞLIĞI HEM KÜLTÜR MERKEZİ

Proje hakkında da bilgi veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Halkımızın sağlığı ve mutluluğu bizler için son derece önemli. Halkımızın tüm talep ve ihtiyaçlarını titizlikle inceleyip, Darıca’mıza en yüksek faydayı sağlamaya çalışıyoruz ve projelerimizi de bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Kazım Karabekir Mahallemizde inşa ettiğimiz toplam 1.756 metrekare kapalı alanda zemin artı iki kattan oluşan Rüstem Metin Yurttaş Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi’nin alt katı aile sağlığı merkezi olarak hizmet veriyor. 8 adet doktor odası ile birlikte aşı odası ve gebe izlem odası ile bölgenin önemli bir ihtiyacı giderildi. Üst katları ise özellikle gençlerimize ayırdık. Her bir metrekaresini gençlerimiz için planladık. Tasarım ve fikir atölyelerinde gençlerimiz bir araya gelerek fikir üretiyor. Üniversite sınavına hazırlanan gençlerimiz için bireysel çalışma ofisleri oluşturduk. Ders çalışan ve kitap okuyan gençlere ücretsiz çay ve kek ikramında bulunuyoruz. Genç Youtuber’lar için Youtube stüdyosu oluşturduk. Sosyal medya için içerik üretmek isteyen gençlere destek oluyoruz. Meclis toplantılarımızı da yaptığımız toplantı salonu ise bölgede yaşayanlar için eğitim ve konferans salonu olarak hizmet verecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.