Ercan Güneş başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

Siyaset 23.11.2023 - 10:10, Güncelleme: 23.11.2023 - 10:10 1835+ kez okundu.
 

Ercan Güneş başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

Uzun süredir Dilovası Dernekler Federasyonu ve Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanlığı görevini yürüten Ercan Güneş’te Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
Dilovası’nda geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Dilovası Dernekler Federasyonu ve Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş önceki gün Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a sundu.  Ailesi ve sevenleri ile birlikte Dilovası İlçe Teşkilatına giden Güneş, yaptığı açıklama da; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Dilovası’nın geleceği için bizde elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımıza inanarak çıktığımız bu yolda bugün bizleri yalnız bırakmayarak aday başvuru programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.”dedi. ERCAN GÜNEŞ KİMDİR! ▪️1972 Bingöl doğumlu.  ▪️1978’den itibaren Dilovası’nda ikamet etmektedir. ▪️İlkokulu M. Zeki Obdan ilkokulunda, ▪️Ortaöğretimi Dilovası Aşağı Çerkeşli Ortaokulunda ▪️Lise Eğitimini Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde, ▪️Üniversiteyi Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi İnsan ve Toplumsal İlişkiler Bölümünden mezun oldu. ▪️Anavatan Partisi Gençlik Kolları Başkanı (1995-2001) ▪️Dilovası Yöre Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (2014-2023 devam etmektedir) ▪️Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanı (2010-2023 devam etmektedir)
Uzun süredir Dilovası Dernekler Federasyonu ve Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanlığı görevini yürüten Ercan Güneş’te Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Dilovası’nda geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Dilovası Dernekler Federasyonu ve Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş önceki gün Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a sundu. 
Ailesi ve sevenleri ile birlikte Dilovası İlçe Teşkilatına giden Güneş, yaptığı açıklama da; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Dilovası’nın geleceği için bizde elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımıza inanarak çıktığımız bu yolda bugün bizleri yalnız bırakmayarak aday başvuru programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

ERCAN GÜNEŞ KİMDİR!
▪️1972 Bingöl doğumlu. 
▪️1978’den itibaren Dilovası’nda ikamet etmektedir.
▪️İlkokulu M. Zeki Obdan ilkokulunda,
▪️Ortaöğretimi Dilovası Aşağı Çerkeşli Ortaokulunda
▪️Lise Eğitimini Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde,
▪️Üniversiteyi Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi İnsan ve Toplumsal İlişkiler Bölümünden mezun oldu.
▪️Anavatan Partisi Gençlik Kolları Başkanı (1995-2001) ▪️Dilovası Yöre Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (2014-2023 devam etmektedir)
▪️Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanı (2010-2023 devam etmektedir)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.