Ömeroğlu, kadınlardan destek istedi

Dünya 07.03.2024 - 14:36, Güncelleme: 07.03.2024 - 14:36 2750 kez okundu.
 

Ömeroğlu, kadınlardan destek istedi

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte Dilovası TOKİ konutlarındaki bayanlarla bir araya geldiler.
Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu önceki gün SKM Kadın Kollarının programları kapsamında hazırlanan TOKİ konutları kadınlar buluşmasına AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ak, Dilovası Belediyesi meclis üyesi adayı İnci Aydemir ile birlikte katıldı. KATIRCIOĞLU, ÖMEROĞLU’NA DESTEK İSTEDİ TOKİ konutlarında ki kadınlarla bir araya gelen Katırcıoğlu, AK Parti'nin yaklaşık 22 yılda yaptığı hizmetleriyle kadınlara yönelik yapılan çalışmalarını aktararak Ramazan Ömeroğlu’na ve AK Parti'ye destek istedi. DİLOVASI'NI GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ Ömeroğlu’da yaptığı konuşmasında "Dilovası'nın son 15 yılda çok büyük hizmetler aldı. Her zaman üçlü olsun güçlü olsun dedik. AK Parti'nin hükümet gücü ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi'nin koordineli çalışmaları ile İlçemiz hak ettiği hizmetleri almaya devam ediyor. İnşallah, 31 Mart'tan sonra da sizlerin desteği ile çok daha güzel hizmetler almaya devam edeceğiz. İçinizden biri ve bu kentte yaşayan bir kardeşiniz olarak hem sizlerin hem de çocuklarınızın, mutlu ve yaşanılabilir bir Dilovası'nda yaşayabilmesi için gece gündüz çalışacağım. Önceki gün açıkladığımız ve Dilovası'nı güzel yarınlara taşıyacak seçim beyannamemizin hayata geçmesi için sizlerden destek istiyorum."dedi. KADINLARIMIZ HAYATIN HER ALANINDA OLMALI Konuşmasına devam eden Ömeroğlu, "Kadınlarımızın desteği bizler için çok önemlidir. Biz her zaman diyoruz, kadınlarımız hayatın her alanında kendini göstermelidir. Kadınlarımız gerek siyasetten, iş hayatına ve gerekse kültürel ve sosyal alanlarda olduğu sürece hem yaşadığımız kent hem de ülkemize daha güzel hizmetler yapılmaya devam edecektir. Göreve gelirsek eğer kadınlarımızın her alanda kendilerini göstermeleri için çeşitli projelerimizi hep birlikte hayata geçirmek için çalışacağız. Sandığa gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyarak son 22 yılda ülkemizde ve Dilovamızda yapılanlar ile birlikte ülkemizin ve Dilovamızın geldiği konumu dikkate alacağınızı düşünüyorum."dedi.
AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte Dilovası TOKİ konutlarındaki bayanlarla bir araya geldiler.

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu önceki gün SKM Kadın Kollarının programları kapsamında hazırlanan TOKİ konutları kadınlar buluşmasına AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ak, Dilovası Belediyesi meclis üyesi adayı İnci Aydemir ile birlikte katıldı.

KATIRCIOĞLU, ÖMEROĞLU’NA DESTEK İSTEDİ

TOKİ konutlarında ki kadınlarla bir araya gelen Katırcıoğlu, AK Parti'nin yaklaşık 22 yılda yaptığı hizmetleriyle kadınlara yönelik yapılan çalışmalarını aktararak Ramazan Ömeroğlu’na ve AK Parti'ye destek istedi.

DİLOVASI'NI GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ

Ömeroğlu’da yaptığı konuşmasında "Dilovası'nın son 15 yılda çok büyük hizmetler aldı. Her zaman üçlü olsun güçlü olsun dedik. AK Parti'nin hükümet gücü ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi'nin koordineli çalışmaları ile İlçemiz hak ettiği hizmetleri almaya devam ediyor. İnşallah, 31 Mart'tan sonra da sizlerin desteği ile çok daha güzel hizmetler almaya devam edeceğiz. İçinizden biri ve bu kentte yaşayan bir kardeşiniz olarak hem sizlerin hem de çocuklarınızın, mutlu ve yaşanılabilir bir Dilovası'nda yaşayabilmesi için gece gündüz çalışacağım. Önceki gün açıkladığımız ve Dilovası'nı güzel yarınlara taşıyacak seçim beyannamemizin hayata geçmesi için sizlerden destek istiyorum."dedi.

KADINLARIMIZ HAYATIN HER ALANINDA OLMALI

Konuşmasına devam eden Ömeroğlu, "Kadınlarımızın desteği bizler için çok önemlidir. Biz her zaman diyoruz, kadınlarımız hayatın her alanında kendini göstermelidir. Kadınlarımız gerek siyasetten, iş hayatına ve gerekse kültürel ve sosyal alanlarda olduğu sürece hem yaşadığımız kent hem de ülkemize daha güzel hizmetler yapılmaya devam edecektir. Göreve gelirsek eğer kadınlarımızın her alanda kendilerini göstermeleri için çeşitli projelerimizi hep birlikte hayata geçirmek için çalışacağız. Sandığa gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyarak son 22 yılda ülkemizde ve Dilovamızda yapılanlar ile birlikte ülkemizin ve Dilovamızın geldiği konumu dikkate alacağınızı düşünüyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.