Büyükşehir Kadınlar Korosu ruhlara dokundu

Gündem 29.01.2024 - 12:29, Güncelleme: 29.01.2024 - 12:29 1863+ kez okundu.
 

Büyükşehir Kadınlar Korosu ruhlara dokundu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Korosu, şef Ayşen Cengiz yönetiminde Sadettin Kaynak şarkılarından oluşan bir konser verdi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Korusu, Kocaeli Kongre Merkezinde sanatseverlere Sadettin Kaynak şarkılarından oluşan bir konser verdi. Şef Ayşen Cengiz yönetimindeki muhteşem koro, birbirinden değerli klasik Türk müziği eserlerini katılımcılar için seslendirdi. Konserde seslendirilen eserler, Türk müziğinin eşsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Seyircilerin de zaman zaman eşlik ettiği konser, ruhlara dokundu. ÇİLE BÜLBÜLÜM VE İNCECİKTEN BİR KAR YAĞAR  Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kadınlar Korusu, klasik Türk müziği bestecisi Sadettin Kaynak’a ait eserleri müzikseverlerle buluşturdu. Konserde; Çile Bülbülüm, İncecikten Bir Kar Yağar, Bahar Bitti Güz Bitti, Bir Rüzgardır Gelir Geçer Sanmıştım, Leyla Bir Özgecandır, Gönlüm Seher Yeli Gibi ve Enginde Yavaş Yavaş adlı besteler seslendirildi. Konuklar konser sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Korusu’nu ayakta alkışladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Korosu, şef Ayşen Cengiz yönetiminde Sadettin Kaynak şarkılarından oluşan bir konser verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Korusu, Kocaeli Kongre Merkezinde sanatseverlere Sadettin Kaynak şarkılarından oluşan bir konser verdi. Şef Ayşen Cengiz yönetimindeki muhteşem koro, birbirinden değerli klasik Türk müziği eserlerini katılımcılar için seslendirdi. Konserde seslendirilen eserler, Türk müziğinin eşsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Seyircilerin de zaman zaman eşlik ettiği konser, ruhlara dokundu.

ÇİLE BÜLBÜLÜM VE İNCECİKTEN BİR KAR YAĞAR 

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kadınlar Korusu, klasik Türk müziği bestecisi Sadettin Kaynak’a ait eserleri müzikseverlerle buluşturdu. Konserde; Çile Bülbülüm, İncecikten Bir Kar Yağar, Bahar Bitti Güz Bitti, Bir Rüzgardır Gelir Geçer Sanmıştım, Leyla Bir Özgecandır, Gönlüm Seher Yeli Gibi ve Enginde Yavaş Yavaş adlı besteler seslendirildi. Konuklar konser sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Korusu’nu ayakta alkışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.